Kiégett az izzóm, csere közbe ugye le vettem a gumi kupakot, hogy hozzáférjek az izzóhoz. Ott felejtettem a motortérben és gondolom elveszett. Lesz így gondja a lámpának??
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 19:36
1/5 A kérdező kommentje:
Igazából este 11kor égett ki a lámpa, telefonnal világítva cseréltem izzót, mert a Vizes úton semmit sem láttam amúgy sem, muszáj volt... És sietségben hibáztam.
2022. febr. 18. 19:37
3/5 anonim válasza:
#2 Meg beázni, aztán ki tudja mi megy tönkre a benne lévő elektronikából.
4/5 anonim válasza:
Én is hagytam már el tisztázatlan körülmények között a zárósapkát.
Nem előnyös, mert por és víz is be tud jutni a lámpatestbe.
Nézd meg a másik oldalon meglévő harang cikkszámát (ezek azonosak szoktak lenni a két oldalon) és akár bontóból is keríts rá egyet.
5/5 anonim válasza:
Valóban jobb lenne pótolni mert bemegy a por, kosz, bogár, pára és koszos, oxidos, csúnya lesz, esetleg zárlatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!