Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus ET szám?

Ford Focus ET szám?

Figyelt kérdés
Adott egy Ford Focus II autó, 196,65,r15 gumimérettel és 52,5 ET számmal. Vettem, pontosabban rendeltem 4db felnit rá ugyanebben a méretben, viszont eltérő, 46-os ET számmal. Megjegyzem az eladó szerint 50 vagy 52,5 volt ez az érték, mert direkt előre rákérdeztem. De nem szeretnék reklamálni ha nem muszáj, mert nagyon szép állapotban vannak és jó áron jutottam hozzá. A kérdésem az lenne, hogy vajon belefér ez az Et szám eltérés? Sok helyen írják, hogy max 10 érték legyen, az belefér. Máshol, hogy 2nél több ne legyen. Előre megvett nyári gumikat szánok erre a felnire, ugyanakkora méretben mint a jelenlegi téliek. Tehét gyakorlatilag 6,5mm-el kintebb lesznek a kerekek, legfeljebb a sárvédőbe érhet bele, bár elméletben lennie kéne ennyi “ráhagyásnak” a kerekek és a sárvédő között. Valaki bármi tapasztalat?

2022. febr. 17. 10:44
 1/1 anonim ***** válasza:
65%
Pár miliméterről van szó, semmi gond nem lesz.
2022. febr. 28. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!