Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a felni felmegy az autómra?...

Ez a felni felmegy az autómra? ET szám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! BMW E87-re szeretnék egy felnit, de nem tudom, hogy jó lenne-e rá. Gyakorlatilag minden adat stimmel a gyári elvárás szerint (lyukkiosztás, agyméret stb.), kivéve az ET szám.

Gyárilag ET 42-t ír, most egy ET 35 felni van fent gond nélkül, amit vennék pedig ET 47. Kérdésem, hogy ez az eltérés még belefér? Köszi a választ!

2021. okt. 30. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem. Te autód, neked kell tudni, hogy az az 5 milliméter belefér-e.
2021. okt. 30. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de mivel nem értek hozzá és nem tudom, hogy ez a különbség okoz-e problémát pl a futóműnek, ezért kérdeztem, hátha akad itt egy hozzáértő.
2021. okt. 30. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha kisebb felfér.Ha nagyobb az Et szám nem biztos,rà kellene próbálni.Lrhet így már beleér valamibe.
2021. okt. 31. 02:13
 4/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon az összes passzoló méretet megtalálod, csak keresd ki a kocsid! Hasznos oldal!

2021. okt. 31. 04:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket valóban hasznos, de e szerint a 7jx16 et 44 még felmegy, és utána már 7jx17 et 47 jön, sajnos ez sem erősít meg benne, fel kell próbálni tényleg, nincs mese.
2021. okt. 31. 13:09
 6/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nézd ezen az oldalon a gyártó által preferált adatok vannak, ha itt valami nincs rajta, azt jelenti, hogy nem biztos, hogy erőltetni kell!

Ettől még felmehet, de erre senki nem tud garanciát vállalni!

2021. okt. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!