Hogyan kellene helyesen vezessek ebben a helyzetben, hogy ne fulladjak le? (Friss jogsis vagyok).
Figyelt kérdés
A debreceni Fórum parkolóházába szerettem volna felmenni, de emelkedő van, ami meredekebb. Na most a probléma az, hogy az 1.4-es benzines autónkkal lefulladtam, ahogyan mentem fel. Veszélyes helyzet volt, mert meg kellett állítani az érkező autókat, hogy kitudjak onnan menni.
Az autó kettesben gurult, erre adom neki a gázt, ahogy megyek felfele mégjobban, erre megállt a közepén az emelkedőnek.
Nagyobb sebességgel kellett volna felmenjek? Unokabáttyám dízelese kettesben is felment. Hogyan csináljam, hogy ne fulladjak le? Az autónak egyébként nincs műszaki problémája, valamit nem jól csináltam.
2022. febr. 16. 10:35
11/14 anonim válasza:
#10 azzal a kiegészítéssel, hogy amikor elfogy a kettes, kuplung be és meg kell várni amig majdnem teljesen megáll az autó mivel 1-esbe nem lehet menet közben berakni, vagy ha mégis sikerül nagyot koptat...nem véletlenül nem lehet csak majdnem álló helyzetben betenni 1-be
12/14 A kérdező kommentje:
Áh értem már. Köszönöm a válaszokat tényleg. Csak na. Rossz volt ez a helyzet, mert megilletődtem eléggé. Mondom tönkrevágom itt a motort vagy valamii...
2022. febr. 16. 21:17
13/14 anonim válasza:
motort nem fogod, csak a kuplung "leég" ha túl sokáig surlódik
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. febr. 17. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!