Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Mitsubishi Asx el fog...

Egy Mitsubishi Asx el fog vajon menni 15 évet?

Figyelt kérdés
Most cseréltem le nemrég az E12 Corollámat, az 15 éves, 1.4 motorral, 400 ezer km-el is gyakorlatilag hibátlan, ezt inkább a feleségem használja tovább. Én vettem egy 2019-es Mitsubishi Asx-et, 1.6 117 lóerős szívó motoros. Vajon ez is elmegy majd 15 évet? Egyik szerelő azt mondta, hogy a start stop rendszer miatt masszívabb a blokk, a hengerfal, ha mindig kikapcsolom, akkor megkockáztatja, hogy tartósabb lesz, mint a Toyota, motorikusan. De vajon mi az igazság? Való igaz, nekem ez a lényeg, hogy motorikusan a legegyszerűbb konstrukció legyen.
2022. febr. 15. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
igen , star szart én is kikapcsolnám
2022. febr. 15. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Kiiktatni kell azt a szart, nem kikapcsolni.
2022. febr. 15. 22:07
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Asx egy megbizható technika, tesomnak is az volt, mig telibe nem kaptàk egy keresztezödésben…

A légzsákokat ellenöriztesd, mert tesomnak nem nyilt ki…

2022. febr. 15. 23:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Amíg garis, inkább kikapcsolom minden indulás előtt.
2022. febr. 15. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
tizenot ev alatt hamarabb rohad szet... mint minden mas auto.
2022. febr. 16. 07:56
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Miért, nem rohadnak a kocsik...? 15 év alatt a sózott magyar utakon rommá is rohadhat akár, hiába mosoválod.
2022. febr. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!