Új városi/szaladgálós autó?
Szevasztok, szeretnénk a családdal egy új városi illetve ilyen bevásárlós munkába járós autót venni, amit leginkább csak a feleségem használna.
Kitételek hogy új és autómata legyen és lehetőleg minnél kisebb :)
A keret olyan maximum 6millió de minnél olcsóbb annál jobb.
Eddig amiket találtunk és nincs várakozási idő (ez is fontos)
-Toyota Aygo 1.0 X-Play Automata
-Mitsubishi Space Star 1.2 Automata
..
-Swift 1.2 Automata de min. 3 hónap a várakozás
Ezek közűl eddig melyik lenne a legjobb? Az asszonyak az Aygo tetszik a legjobban, jók?
Esetleg ötletek?
Köszi
Ha nem kell automata, a spacestar a legjobb döntés az ára miatt.
Viszont a Suzuki ledes fényszórókkal van gyárilag felszerelve. Szeritntem jobb is az ertektartása. Teljesítményben a 3 közül a legnagyobb.
Úgyhogy: Swift
Én os a Swiftet választanám.
Az Aygo az külmeretre nem sokkal kisebb, cserébe gyakorlatilag nincs csomagtartója. Konkrétan egy nagybőrönd nem fér bele (tapasztalat).
Erre gondoltam Mitsubishi alatt, csak már összekevertem a szezont a fazonnal: [link]
A lényeg, hogy villany. Komolyan. Abszolút megéri erre a felhasználásra.
Akár 305 km egyetlen töltéssel – Dacia Spring Electric 45 kezdő listaár 6.849 000 Ft Mivel ismét igényelhető állami támogatás az elektromos autók vásárlásához, ebből akár 2,5 millió forintot is elengedhetnek a kereskedések.
8-as !
Szerintem is a legjobb választás az igények alapján, de a kérdés, hogy mikor lehet hozzájutni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!