Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G astra első autónak jó ötlet...

G astra első autónak jó ötlet lehet?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Csak másodiknak jó.
2022. febr. 15. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Teljesen jó.

Elég gyakori autó, bontók tele vannak alkatrészekkel, meg az autós boltok is, nem túl drága hozzá az alaktrész ellátás. Egyedül az Isuzu dízel motoros változathoz húzósak a motor alkatrészek meg azoknál az önindító alulméretezett sajnos gyárilag és szeretnek hamar tönkremenni.

2022. febr. 15. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont olvasom,hogy nagy az olajfogyasztás....
2022. febr. 15. 16:55
 4/8 anonim válasza:
Mi idén adtuk el a 2007-es G-s Astrát (első tulaj) és nem volt vele olaj problémánk. Esetleg kérdezz rá attól, akitől veszed hogy mit tapasztalt.
2022. febr. 15. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem H Astra volt a legelső saját autóm. Közlekedési eszköznek teljesen megfelelt.

A G-nek mai szemmel mér kicsit szerintem öreges a beltere. De ha ez nem zavar, semmi baj nincs azzal sem. Az olajfogyasztás nem törvényszerű, nagyban előélet függvénye.

2022. febr. 15. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
#2, szerintem te a generátorra gondolsz! Jellemző önindító problémáról én még nem hallottam. Hitachi (made in Japan) a gyári beszállító az 1.7cdti-knél. Ellenben a generátor valóban alulméretezett. A túlterheléstől a sajátom is 30-40e km-enként mindig bekakilt. Az ön9indítóm 270.000km-t elment a gyári beszerelés óta úgy hogy nem kellett hozzányúlni. Szerintem nem nagyságrendekkel kevesebb más márkákhoz képest.
2022. febr. 15. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt és jó volt. Olcsó, megbízható, és elég tágas. Lomhának lomha, az olajat is szeretik enni, de első autónak pont jó. Legalább nem fogsz száguldozni vele és megszokod, hogy néha a motorháztetőt is fel kell nyitni. :)
2022. febr. 16. 23:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó lesz elég igénytelen jószág
2022. febr. 18. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!