Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó lenne a jobb a 2...

Melyik autó lenne a jobb a 2 közül?

Figyelt kérdés

Tervezek autót vásárolni, viszont anyám mondta, hogy ha kell, nekem adja az autóját, mert már nem nagyon használja. Egy 91-es Suzuki Swift 1.6 GLX van neki, tavaly nyár óta a garázsban áll, de műszakilag hibátlan, rendszeresen volt szervizelve, 107ezer km van benne.

Viszont lenne 750ezerért az egyik ismerősömnek egy Renault Thalia 1.4 16V 321ezer km-rel, illetve lenne egy 2005-ös Skoda Octavia II TDI 820ezerért.

Melyik lenne a legkomfortosabb, legjobban vezethető, nagy csomagtartós és tágas utasterű autó a fenti 3 közül??

2022. febr. 14. 17:19
 1/9 A kérdező kommentje:

A 3 közül***

(Bocsi, elírtam a kérdést )

2022. febr. 14. 17:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Illetve még nézegettem Seat Cordoba-t is, lehet az is opció, bár max 800-at szánnék rá…
2022. febr. 14. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Anya autója, mert tudod, mi az állapota. A Skoda a leginkább nagy és kényelmes, de annyiért szerintem lerúgott van
2022. febr. 14. 17:27
 4/9 anonim válasza:
90%

A Swift és a Thalia nem ad komfortot, és kényelmet, ha jól emlékszem, a Swiftben csak fűtés van, illetve szervó sincs, a Thalia valamivel komfortosabb, de inkább munkásautónak jó.

Legjobb a Skoda lenne, viszont annyi pénzért hibátlant nem kapsz, vagy rozsda, vagy motorhiba, vagy leharcolt utastér.

Cordoba volt nekem, nem tágas az utastere, főleg hátul, viszont jól összerakott autó volt.

Írta #3, hogy a Swift legyen, előnye annyi, hogy ismert az előélete. A Km nem annyira lényeges, elvégre nem km-re veszünk autót.

2022. febr. 14. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom hogy legjobb a Skoda hely is nagyobb, kényelmesebb viszont ennyiért nagyon meg kell nézni mert lehetnek gondok leginkább motorhiba.

Thalia-t annyira nem ismerem arról nem nyiltakozok.

A Swift főleg a régi változat hát azt valamennyire ismered mert ott van nálatok. A Swiftek azért masszív autók voltak persze nem árt hazsnálat előtt azért átnézetni meg leszervizelni, olajcsere meg iylesmik mert ha csak áll hosszú ideje az sem jó ám neki meg olajat illő évente cserélni még akkor is ha alig mentek vele.

Persze neked kell eldönteni mit akarsz, de ha komolyabb autót akarsz akkor egyezz meg anyukáddal hogy használnád a Suzukit fenn is tartod meg minden és közbe gyűjtesz még egy komolyabb autóra.

2022. febr. 14. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Skoda Octavia II TDI a jó választás. Megkapta a VW Pasat 1.9 PD TDi elnyűhetetlen motorját.
2022. febr. 14. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
A Swift-et választanám, ha nem tetszik vagy később nagyobb kell később is vehetsz mást. Nem muszáj azonnal kiadni a sok pénzt.
2022. febr. 23. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift 1.6 odat vezethetem? Rég óta vágyom rá nekem csak 1.3 8v van
2022. febr. 24. 13:16
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Én a Skodát ajánlanám. Nagy és strapabíró.
2022. febr. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!