Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hasznos a ködlámpa, vagy sem?...

Hasznos a ködlámpa, vagy sem? Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Nekem sűrű ködben, gyári, nem mókolt ledes vacak semmit sem ért. Inkább elvakultam jobban. Másoknak milyen tapasztalatai vannak?
2022. febr. 14. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

a tompított és a ködlámpa együtt működtethető.

Nagyon ritkán kell, de erős ködben, amolyan igazi tejfehérben szart sem ér(gyárira értem)

Hátul többet ér a piros, de csak ködben. Máskor nem szabad bekapcsolni, mert kifolyik a mögöttem jövő szeme

2022. febr. 14. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
10. én ezt tudom, de akkor ez azt is jelenti hogy a köd máshogy viselkedik a kresz szerint? :D
2022. febr. 14. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Aki városban rohangál főleg, nem fogja értékelni. Én rendszeresen sötétben, a téli időszakban sokszor tejfehér ködben hosszú utakon járok. Nyilván ez sem csodaszer, szétvágni nem fogja előtted a ködöt. De menj pl autópályán sötétben sűrű ködben tartósan legalább 15-20 percet! Utána kapcsold le a ködlámpát és menj csak tompítottal! Nagyon furcsa lesz, meg fogsz lepődni mennyit számít!
2022. febr. 14. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
10 éve vezetek, de még egyszer sem éreztem indokoltnak felkapcsolni. Igaz, hogy nem vezettem eddig igazán sűrű ködben, de amikor kipróbáltam, akkor én nem éreztem érdemi javulást. Szerintem jobb lenne, ha egy autón sem lenne, mert ész nélkül használják. Még az első csak-csak elmegy, de hogy a hátsót miért kapcsolja fel némelyik szemerkélő esőben, azt nem tudom. Kilométerekről látszik, hogy ott van, senki nem fogja fellökni.
2022. febr. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!