Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Téli gumi csere nyárira most?

Téli gumi csere nyárira most?

Figyelt kérdés
Neztem 30 napos elorejelzest es folyamatosan jo ido lesz. Estenkent lesz neha fagypont kozeleben vagy fagy. Nappal folyamatosan 10 fok korul alakul a homerseklet. Nyilvan nem egy eletbiztositas ez a hosszu elorejelzes, de a jo téli gumijaim sem akarom elkoptatni. Ti maradtok telin, meg fix hogy csak jo ido lesz vagy elgondolkodtatok a cseren ti is?

2022. febr. 13. 23:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenki valaszat! Varok a cserevel. Ha esetleg lecserelem marciusban es leesik a ho, annyi baj legyen. Vissza lesz rakatva a teli.

Utolso, nem maradt ki semmi. A jelenlegi nyari gumik is le lesznek cserelve. 4 evesek, 5 mm a mintazat melysege. Ez nalam cseres kategoria, eppen ezert nem sajnalom.

Az uj felnikre tennem a regi nyariakat, aztan tavasszal menne ra az uj nyari.

Amugy anno az elso automon nagyon rossz, tulajdonkeppen a piacon kaphato legrosszabb "teli gumi" volt es lecsusztam az utrol vele. Viszonylag eles kanyar, 30-40 km/h volt a sebessegem. Na azota figyelek a gumikra es a minosegukre. Nyilvan ha birka az ember -ahogy az voltam en is akkor- , nem menti meg a legjobb gumi sem, de ezt biztosra merem allitani, hogy mas gumival az uton maradtam volna.

2022. febr. 14. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:

"A jelenlegi nyari gumik is le lesznek cserelve. 4 evesek, 5 mm a mintazat melysege."

Ez meg színtiszta pazarlás.

Nézd, a te pénzed, úgyhogy a te magánügyed. De nekem fölfoghatatlan, hogy a télit ennyire kíméled, miközben a nyárit meg indokolatlanul kicserélnéd.

2022. febr. 14. 21:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Viszonylag jo aron el lehet passzolni oket. Az erte kapott penzt beforgatom az uj gumiba. 4 ev mulva ugyanez.
2022. febr. 14. 21:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, értem, ha eladod, akkor nem pazarlás. Egyébként pont gondoltam rá, hogy ha anyagi nehézségeink lennének, simán megvenném az ilyen gumit használtan.
2022. febr. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!