Autótulajdonosok, eddig mi volt a legnagyobb tétel amit költened kellett az autódra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 13:35
4/12 anonim válasza:
200 ezer Ft. Sokan hülyének néztek mert az autó nem ért annyit akkor amennyit ráköltöttem mert az akkori árakhoz képest ez még sok volt és az autó ért ennyit kb. De az autó mai napig hibátlan csak a kötelező dolgok voltak cserélve és ennyi. Már nem bánom mert nem kellett másik autót vennem és nem is akarok merrt a régebbi autókban jobban megíbzok ami nincs telepakolva midnenféle szenzorral meg elektromos hülyeséggel ami csak plusz hibaforrás.
5/12 anonim válasza:
Azért a nyomor látszik sokakon, lepontozzák a 1,5m et. Sajnos annyi, én se örültem. Hasonlókat kívánok a lepontozóknak is.
6/12 anonim válasza:
#1 és #5 mivel nem az volt a kérdés, hogy mennyi volt a legnagyobb tétel, hanem hogy mi. Erre az árat leírták sokan. Nekem fék és futómű alkatrészek felújítása és cseréje volt a legnagyobb tétel 100 ezer körül.
7/12 anonim válasza:
Egyszerre?
Hátsó futómű/híd felújítás...
Szilentek, tartók, lengőkarok, tömítések, gumiharangok, zsír, csapágyak.
Ez 120e ft volt.
8/12 anonim válasza:
En 150 et irtam, ez egyszeri karbantartasi koltseg volt vizsga elott. 4 gumi, vezerlescsere, oljacsere
9/12 anonim válasza:
6# a mi volt a legnagyobb tétel ezek szerint nem jó megfogalmazása a kérdésnek, ha többen is félreéetik
10/12 anonim válasza:
#9 vagy a birkák követik a nyájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!