Mennyire normális az hogy az autómon lévő téligumi nedves időben annyira csúszik mintha jégen mennék?
Elöregedett, felkeményedett gumi.
Ennél még egy jó nyári gumi is jobb, ha nem közlekedsz fagyban.
Én személy szerint 4 évente új gumit veszek, tudom tudom hülyeség egyesek szerint, de én eddig minden körülmények közt meg tudtam vele állni.
Érdekes ez a gumi téma.
Én eddig csak nyárit használtam de jóval öregebb volt ettől és soha me, csúszott.
Az igaz hogy nem vagyok autó versenyző.
Most hogy lekoptak tettem fel 4 évszakost , pedig az olcsót néztem.
Nekem ez se csúszik , pedig kipóbáltam amikor nem volt forgalom.
Lehet neked egy futómű beállítás kellene.
Amúgy szerintem túl van lihegve ez a gumi téma.
A teherautókon, kamionokon csak egy féle gumi van és azok eltudnak vele járni.
Meg lehet próbálni!
Én is kb. ennyit megyek évente, de én télen nyáron téli gumival, 4 évente újat veszek.
Nekem a Hankook vált be.
Céges kocsihoz zsír új téligumik voltak. Igazi téli, mínuszos időben tökéletesen teszi a dolgát. Viszont ilyen melegebb vizes időben csúszik mint állat, nem jégkorcsolya szinten, de pont annyira, hogy veszélyes legyen.
Volt több alkalom, amikor majdnem bele csúsztam az előttem lévőbe, és több kollégám is ilyenekről panaszkodott. Nedves időben nagyon óvatosan kell vele közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!