Mi a véleményetek a Pagani olasz hipersportautókróm? Vennétek ilyet élmény autónak, ha lenne (vagy ha esetleg van) rá pénzetek?
7. vagyok!
Kéretik értelmezni a feladatot?
Mi a véleményed. Az enyém az, hogy ronda. Kérem vissza a százalékomat! :-)
Nem vennék ilyet, egyrészt megbízhatatlan ahhoz képest amennyit kérnek érte, ha már ennyit adnák érte elvárnám hogy ha már élményt szerzek vele az ne az autómentővel legyen.
Másrészt csúnya.
Inkább vennék valami OT minőségű impalát 68-ast, (ha jól emlékszem ilyen van az Odaát című sorozatban is) Na az még iszonyat jól nézett ki, de sajnos ilyenem ebben a lótetű országban sosem lesz, egyrészt alapból drága, másrészt a szállítás se semmi, harmadrészt papírozni esélytelen.
#13 Lehet, hogy 1-2 ott van, de soha nem az első helyen. És persze nekünk rengeteg pénz $2M+, de aki ilyen autót vesz és amilyen körökben az ilyen emberek tetszelegni akarnak, azoknak ez zsebpénz. Amúgy meg pont azt a márkát hoztad fel ellenpéldának, amit én magam sem szeretek és ha visszaolvasol, még az eredeti válaszomban (#4) sem tettem bele az amúgy elég hosszú listába. Nyilván a Bugattit, meg Koenigsegg-et sem tartom többre a Paganinál, hiszen pontosan ugyanaz a problémám azzal a kettővel is.
Amúgy érdekesség kedvéért kikerestem egy ilyen legdrágább autó listát. 9. helyre teszi a Huayra BC-t $2.8M-val és a lista szerint ez a létező legdrágább Pagani. Az első helyezett Bugatti La Voiture Noire $18.4M. Szóval én azt a "nehogy $2M+ ne legyen már presztízs" kijelentést továbbra sem értem. Rengeteg pénz... NEKÜNK. De milliárdos autógyűjtő körökben/felfogással az olyan, mint nekünk egy VW Golf. Lehet, hogy neked tetszik, meg lehet, hogy alapvetően egy nagyon jó autó, de hogy nem presztízs, az biztos.
#16.
A Pagani Zonda HP Barchetta volt tavaly a második legdrágább autó a világon, 17.500.000 dollárért.
Több olyan év is volt már amikor Pagani autó volt a világ elsőszámú legdrágább autója.
De egyébként a 2-3 millió dolláros Huayra sem olyan mint a VW Golf, senkinek…
Egy Lamborghini Urus is durva presztízzsel jár, akár a leggazdagabb emberek is használják a világban.
Pedig az “csak” 80 millió forint és ha megveszed simán lehet, hogy még buksz is rajta…
Egy Pagani Huayra ennek a tízszeresébe kerül. Hogy ne lenne már presztízse?
800 millió forint körül autó?
Magyarország legdrágább ingatlanjai 1.5 milliárd körül vannak, ez meg mégiscsak egy AUTÓ.
És akkor ott az említett Pagani Zonda, ami kis túlzással még 10* ennyibe kerül.
Van belőle egész Európában talán 3 darab…
És ezeknél az autóknál már általában nem is megy le az ár, csak feljebb, mivel hatalmas ritkaságok…
De amúgy egy 32 milliós Lotusnak is van presztízse, még az arab sejkek sem fognak kinevezni ha azzal mész a vacsorára, ilyen nincs.
Pistike unatkozott, beütötte a keresőbe hogy a "legdrágább autó", és most élvezi vitát.
Előtte azért megnézte a presztizs szó jelentését is.
(biztos ami biztos) :D
#19.
Most ezt rám vagy #16.-osra értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!