Miért világit a féklampa irány jelzés közben?
Figyelt kérdés
Seat ibiza 2001 1.0 autó ról volna szó
Szoval ha bal irányjelző megy akkor a féklámpa is ugyanúgy villog sőt a tolató lámpa is és ha nyomom a féket akkor gyorsan villog az irányjelző.
Ha le állitom az irányjelzőt és ha nyomom a féket akkor irányjelzők is égnek és a műszerfalon is viszajelzi a jobb oldalit fojamatosan ég.
Köszönöm a segítséget.
2022. febr. 5. 20:08
2/10 krwkco válasza:
A csomagtérajtóba menő harmonikánál szokott zárlat vagy szakadás keletkezni a hajlítgatástól. Félre kell húzni azt a gumit és megvizslatni.
Vagy, ha nemrég cseréltél izzót, akkor előfordulhat, hogy egyszálas helyett kétszálast raktál be vagy fordítva.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem raktam be kétszálast az irányjelző be de a féKLámpa hején van két szálas de az a hejzetjelző is arról ég nem?
2022. febr. 5. 20:36
4/10 krwkco válasza:
Nem azt gondolnám fontosnak, hogy milyen izzók vannak benne általában, hanem hogy CSERÉLTÉL izzót azelőtt, hogy észrevetted a hibát?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem cseréltem
2022. febr. 5. 21:11
6/10 krwkco válasza:
Akkor nem az a hiba. Marad a vezetéksérülés a gumiharmonika alatt a zsanéroknál vagy esetleg a közös földpontnál elromlott az érintkezés. De inkább az előbbire tippelnék.
7/10 A kérdező kommentje:
Értem
2022. febr. 6. 07:53
8/10 anonim válasza:
Nekem egy régi autónál az okozta a hibát hogy az izzó foglalatok csatlakozója annyira el volt koszolódva hogy megszívta amgát nedvességgel és áthúzott egyik szálról a másikra ezért világított kb minden egyszerre. Valahogy vizet kapott az a kosz réteg és beázott a csatlakozónál ez okozta nálam a gondot. Szét lett szedve ki lett pucolva konakt sprével jómalaposan meg lett szárítva összeraktuk és jó volt utána.
9/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott köszi a válaszokat.
2022. febr. 10. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!