Lehet normális automata autót találni, ha 1.5 M a keretem ?
Annyi ki kötèsem van, hogy ne legyen túl nagy, túl hosszú. Nagyon fèlek bele vàgni a vàsàrlàsba, mert mindenki a vàltóval ijesztget...
Eddig C,D Corsakat , H Astra-t ,V Golfot , illetve Swiftet nèzegettem. Ezek közül jó lehet valamelyik automatába?
Ne így keresd az autódat. Először döntsd el, hogy milyen váltóval lennél boldog.
Személyes véleményem, hogy a fokozatmentes (jellemzően a Toyota épít be ilyeneket) és a bolygóműves (Tiptronic néven futnak) váltók érik meg.
Az utóbbiaknál belehegedülhet a dologba, hogy miként programozták. Ha rosszul, akkor bólogatósan fog váltani.
nekem eddig csak szívóbenzines automata suzukiaim voltak(és van is)soha nem volt váltóproblémám, pedig huszonöt éve csak automatám van, nem is kellene más. A japók nagyon értik a szakrajzot..
Még annyit, hogy akik ijesztgetnek az automata váltóval, azok még nem is ültek ilyeben...sőt..a kocsmában hallottak róla.
A világ jobbik fele csakis automatával jár.
(robotizáltat meg se nézz )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!