Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nissan Micra vs Ford KA?...

Nissan Micra vs Ford KA? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Adott két autó, mely ugyanannyiba kerül, mindkettő 950€. Mindkettő közel egy évre szóló érvényes műszakival rendelkezik.

Ford KA 2003

Nissan Micra 2008 (vagy akörüli)

Kizárólag ezek alapján melyiket választanátok?

2022. jan. 31. 11:57
A kérdező szavazást indított:
Nissan
Ford
Egyik sem, mert nem értek hozzá, csak random kérdéseket olvasgatok
25 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nissanra szavaztam, de nekem ez fura.

Önmagában egy 2008 körüli Nissan Micra lényegesen (kb 2x) magasabb értékű autó, mint egy ugyanilyen állapotú 2003 körüli Ford KA.

Tehát vagy az van, hogy a Nissan ramaty állapotban van, és van műszakija de már a következőt meg se kapja, míg a KA egy szép állapotú autó (ebben az esetben a KA-ra szavaznék), vagy tényleg nagyon jó deal az a Micra.

Egyébként a Micra jobb autó.

2022. jan. 31. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Micra, újabb , valszeg jobb állapotút találsz.
2022. jan. 31. 13:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából az van, hogy rosszul emlékeztem és a Nissan pár évvel korábbi 😅
2022. febr. 1. 15:00
 4/4 anonim válasza:
A Nissan alapjaiban jobb választás szerintem. Nekem 2005-ös 5 ajtós, klímás, kulcs nélküli nyitás és indítás, fedélzeti számítógépes, tényleges 5-5,5 literes fogyasztásu az autóm, 125.000 megtett kilométerrel, de tuti nem adnám el 1-1,2 M ft alatt. Ebből kiindulva, nem tudom, hogy 300.000 ft körül te milyen autót találtál. Az olajat nem eszi, láncos vezérlésű, alacsony fenntartási költségű így bátran ajánlom. Budapesti közlekedésre vettem, parkolás és fogyasztás miatt. (Mondjuk azóta vidékre kötöztem, így szívesen cserélném olyanra, amivel autópályán ütemesebben lehet közlekedni, de nem igazán találtam eddig megfelelőt.)
2022. febr. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!