Téli motorozásnak a motorra nézve van valami negatívuma?
Aki meg akar halni latyakos úton, vagy legalábbis oda lenni hónapokat táppénzen, mert nem bír magával tavaszig az meg is érdemli.
Én még autóval is száraz időben járok ha tehetem, nem is kell emiatt mosatni havonta, van villamos busz is.
Ne menjél sehova motorral száraz időben sem, ilyen fokok mellett, a térded úgy áthűl majd hogy egy-egy ilyen kis körök rásegítenek arra hogy majd pont akkor fog fájdogálni guggolásnál, bemelegítetlenül hogy nem fogsz tudni mit csinálni vele.
Én is a perectől félnék a legjobban. A felöltözés alap kell, hogy legyen, de a maceraja szintén nem lehet egy kellemes dolog.
Autósok is kevesbbé vannak ra felkeszülve, hogy letezünk...
Normál gumi is nagyon harmatos, még ha valami csoda folytán 100%, hogy semmi nedvesség sem lesz az úton, szóval ahogy irtak is gumicsere stb stb. Ha nem muszaly skippeld szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!