Dél Pesten vagy az agglomerációban tudtok autószervízt ajánlani?
Olyan helyet keresek ahol letudnák cserélni az olajat illetve az olajszűrőt a 2015-ös benzines Honda HR-V-ben.
Az olajat illetve az olajszűrőt már megvásároltam, így fontos, hogy hozott anyagból dolgozonak.
Továbbá ott szeretnék lenni amikor csinálják, hogy valóban azt tegyék bele amit viszek (egyszer már átvágtak).
Előre is köszönöm.
Olyan szerelőt nehéz találni, aki
1) Dolgozik hozott anyagból (a hasznuk elég nagy része abban van, hogy nagyon kedvezményesen megveszik, majd teljes áron felszámítják neked)
2) Még meg is várja hogy te megnézd.
Azért ez tőlem is egy taktikai megfigyelő komment, mert ha mégis ajánl valaki ilyet, az engem is érdekel.
Látni szeretném, hogy beleteszik azt amiért fizettem.
(Egyszer már átvágtak, még egyszer nem fognak)
Nem tudom, hogy ez miért jelent problémát itthon Magyarországon.
Egy olaj + olajszűrű csere kb 30 perc.
Nincs senki "hozzáértő" ismerősöd???
Ez tényleg gyerekjáték művelet....
Szereld magad műhely. Lehet segítséget kérni, van csápos emelő és minden szerszám. Esetleg érdeklődd meg, hogy meg-e tudnák neked tanítani eme műveletet és akkor később menni fog.
Másik tipp: Facebook. Belépsz egy autódnak megfelelő facebook csoportba és kérdezd a tagokat ki hova viszi az autóját. Így legalább lesz 1-2 tipp megbízható autószerelőre, akik ha hozott anyagból nem is dolgoznak, de legalább tényleg azt teszik bele a kocsiba amit kell.
Na a szereld magad műhelyre én is kíváncsi lennék, úgy tudom mostanság nyillott egy ilyen a 11.kerületben. Lehet hogy a jövőben ezek fognak népszerűsödni mert szerintem lenne rá igény.
Olaj, olajszűrő cseréhez emelő kell meg bak. Bakolás nélkül ne másszon senki a kocsi alá, mert sok baleset volt már ebből.
Elég egy 15 centis rámpa is....
Én házilag csináltam raklap anyagból mert a bolti fém iszonyat drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!