Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg van olyan, hogy a...

Tényleg van olyan, hogy a forgalmi vizsga előtt megvesztegetik a vizsgabiztost?

Figyelt kérdés
Van, aki tud ilyen esetekről és ha igen, akkor mennyi pénzt volt felajánlva? Nekem olyan hihetetlennek tűnik, hogy egy random vizsgázó csak úgy megpróbálja valahogy megvesztegetni az oktatót és a vizsgabiztost, hogy sikeres legyen a forgalmi vizsga és nem tudódik ki.Ha visszautasítják, akkor mi történik? Lehet, hogy jelentik és nem is engedik az embert utána vizsgázni?

2022. jan. 28. 06:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Megnyugtató, hogy nekem úgy sikerült jogosítványt szereznem, hogy ilyenekre csak nem is gondoltam. Ha valaki balfax az pénzzel sem lesz több.
2022. jan. 28. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én időmben az a hír járta, hogy a személyibe kell tenni a pénzt mikor elkéri a vizsgabiztos. Akkor még ilyen kis könyv volt a személyi.
2022. jan. 28. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy létezik ilyen, nem vitatom.

Csakhogy a másik oldalon ott van az, hogy vesztegetési kísérlet esetén el sem kell indulni az autóval a vizsgán, azt azonnal felfüggesztheti a vizsgabiztos, ami a bukásnál is súlyosabb (6hónap eltiltás a vizsgától)

Ezért is alakult ki az, hogy az oktató közvetít, ha ő nincs benne, felejtős a dolog... ha benne van, akkor találd ki, hogy a vizsgabiztos is benne volt-e, vagy csak az oktatónak adtál fölöslegesen némi zsebbénzt :-)

2022. jan. 28. 14:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#13: Ezért volt olyan, hogy ha átmentél akkor öröm-boldogság, ha meg nem akkor az oktató visszaadta a pénzt, hogy bocsesz, nem olyan biztost kaptunk.
2022. jan. 28. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
46%
Amúgy nem hiszem el, hogy valaki az alap követelményt nem tudja teljesíteni forgalmi vizsgán. A 29 kötelező óra és mellé még a (plusz) km aminek meg kell lenni, nehogy már ne legyen elég, a vizsgára. A pénz sok mindenre jó, de hogy majd az utakon ilyenekkel találkozni.... hát ne is méltassam.
2022. jan. 28. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
En sem hallottam senkitől még fizetős vizsgáról. Lehet csak szerencsés az ismeretsegi köröm!
2022. jan. 28. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Ha valakinek csak így megy, hagyja abba inkább. 😂🤦‍♂️
2022. jan. 29. 09:36
 18/19 anonim válasza:
73%

Oktatásban dolgozok, látom, hogy megy. Csak annyit mondhatok, hogy sok az okoskodó kommentelő, de a gyakorlat más.

Ez is olyan, mint minden ebben a mátrixban. Van ilyen, van olyan, semmi nem csak fehér vagy fekete.

Akinek füle van hallja.

2022. jan. 29. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mondta az utolso orak egyiken, hogy ha gondolom, akkor megtamogathatom a vizsgabiztost. Jol vezetek egyebkent, mar eg, honapja megvan az idopont is, vettem 2 alkalmat pluszban, engem egy indexert vagy valami mondvacsinalt dologert ne vagjanak mar meg... Ismeroseim egy resze ia fizetett a jogsiert, a hugom is, megis tok jol vezet, sose volt balesete evek ota.
2022. máj. 17. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!