Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 C7 2012 2.0TDI Multitr...

Audi A6 C7 2012 2.0TDI Multitronic Váltóval?

Figyelt kérdés

Szevasztok, megakadt a szemem autókeresés közben egy igen szép 2012/06os A6-oson. Namármost az autó (képről is ) láthatóan szép megkímélt és törődött állapotban van, de 297ezer km van benne. Ugyebár azt tudom hogy a 2.0 CRTDI az egyik legjobb akkori motor és nagyon sokat bír, de a Multitronic CVT Autómata (amiről nagyonsok rosszat hallottam hogy bírja)? Az autó végig lekérdezett (igaz) Audi szervízben volt szervízelve és teljes történettel rendelkezik amiből az derül ki hogy minden 50-58 ezer környékén volt Multitronic olaj (is) cserélve.

Mi a véleményetek, ti belevágnátok?

Vajon az igaz erre a váltóra is hogy ha mindig volt olaj és karabantartás nála akkor sokat bírja?

2022. jan. 27. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha igazolhatóak a váltóolaj cserék és nem volt gyilkolva akkor igen.
2022. jan. 27. 19:17
 2/2 anonim válasza:

Szia!

A Totalcar-nak volt egy videója az A6 C7-ről, időzített link a váltóról:

[link]

A Speedzone-nak is volt a multitronic-ról, egy A4 B8-nál:

[link]

Ha próbaútra kerül a sor, akkor érdemes az utóbbi videó alapján megvizsgálni a váltót.

Úgy gondolom, hogy a költségeket tekintve, az S-tronic és a Tiptronic is elkér ennyi pénzt, ha meghibásodik. (Ha nem volt olajcsere, akkor sajnos jóval többet, de nálad ez nem merülhet fel valószínűleg)

Ha publikus, megírnád, hogy mit kérnek a kocsiért? Én is mostanság szemezgetek a C7-el :D

2022. jan. 29. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!