Mire kell figyelni, amikor új biztonsági övet akarok venni az autóba?
Biztonsági övet szeretném cserélni, mert nem csúszik vissza teljesen. A tisztítást már próbáltam, de nem jártam megfelelő eredménnyel. Az lenne a kérdésem, hogy mire kell odafigyelni az új biztonsági öv vásárlásakor?
Suzuki Swiftem 2006 -os. Ha Suzuki Balenoba való biztonsági övet veszek, mert csak az van az adott szaküzletben, akkor az autómban az is biztonságosan ellátja a funkcióját?
Illetve azt is elfogadják a vizsgakor?
Visszatekercselő szerkezettel együtt akarod megvenni?
Szerintem vehetsz másik a utóba valót is, ha a felrögzítés megegyezik. A működésük mindenütt az, hogy becsatolás után visszahúzódjanak a mellkasra és balesetkor reteszeljenek. Ez nem az autótól függ.
A csat szabványos és az övfeszítés, ami az autó elektromos rendszeréhez kapcsolódik, nem a visszatekercselő részben van. Az övön nem is látszik, hogy milyen autóba való, csak az E minősítés kell, hogy rajta legyen.
Pl. a Cromaxnál is van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!