Havonta egyszer kb minden 10. tankolásnál (teletank) számolom, de csak azért hogy tudjam nem emelkedett meg vagy esetleg csökkent le a fogyasztás drasztikusan, mindkettő hibára utalhat így amolyan visszaellenőrzésként nézem mennyit eszik.
2022. jan. 26. 02:14
13/19 anonim válasza:
Ki szoktam számolni mert nincs fogyasztásmérő az autómban
2022. jan. 26. 06:30
14/19 anonim válasza:
Csak úgy nagyjából.
Úgy nagyjából 500 km-enként fullra tankolom. Ha kevesebb mint 35 liter megy bele, akkor 7 liter alatt fogyasztott, ami nekem megfelel. Ennél pontosabban nem érdekel.
(Megane I kombi 1.4 16V)
2022. jan. 26. 07:06
15/19 anonim válasza:
Valamiért arra van állítva a kijelző, de nem foglalkozom vele. Mindig ugyanannyit eszik.
2022. jan. 26. 07:23
16/19 anonim válasza:
Eddig figyeltem,hogy mennyit fogyaszt.Már nem érdekel. Most is időnként ránézek,de már le sem nullázom a computert.Egyébként 6.5 és 12.9 liter között fogyaszt.Opel corsa D 1.6 turbó.
2022. jan. 26. 08:06
17/19 Beviz Elek válasza:
Már sokszor elterveztem hogy kiszámolom mennyit csal a fogyasztásmérő, egyszer sikerült 2 tankolást feljegyeznem a telefonba de addig nem jutottam el hogy összehasonlítsam az autó által jelzett értékkel.
Annyira nem kell idegeskednünk a tankoláson, 2 hybridet használunk és a sok rövidtávozással a nagyon magas téli fogyasztás is 6.2 illetve 6.6. Másfél havonta belefér megtankolni a vasakat (35-40liter/kocsi)
2022. jan. 26. 09:02
18/19 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a 49%-os szerint azon kívül hogy igen, vagy nem mi lenne a hasznos válasz a kérdésre! Ugyanis válaszadástól függetlenül (nem lennék meglepve ha el sem olvasta volna) mindenkit végigszanált. És más kérdéseknél is rendszeresen ezt csinálja.
2022. jan. 26. 10:11
19/19 anonim válasza:
Ezt már énis észrevettem, van egy degenerált aki végig lepontoz mindenkit, 100% hogy olvasás nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!