Legolcsóbb terepjáró?
Figyelt kérdés
Mi a legolcsóbban elérhető és fenntartható terepjáró? Nincs vele semmi extra igény, csak annyi, hogy földes úton megbízhatóan lehessen vele közlekedni heti 15-20km-t. Kemény terepre nem lenne víve.2022. jan. 25. 06:42
11/20 anonim 

válasza:

A legolcsóbb a Niva esetleg egy kocka Vitara. Ettől még olcsóbb és igénytelenebb egy kocka Panda 4x4, de az azért nem egy klasszikus terepjáró. Ha nincsenek mély nyomvályúk az úton, akkor megfelelő gumikkal az is elboldogul a terepen. Erdőben, ösvényeken pedig kifejezetten előnyös a kis mérete.
12/20 A kérdező kommentje:
Lehet Niva lesz ebből, azokat nézegetem most.
2022. jan. 25. 09:04
13/20 anonim 

válasza:

2021-ben? Hát a Duster kemény műanyag belsőjét nem feltétlenül modanám kényelmesebbnek egy régebbi Nivánál... Amibe még ismerték a kárpitot.
14/20 anonim 

válasza:

A Jimny olyan kicsi hogy elképesztő.
Szerintem egy régebbi Vitara a nyerő, abban van 4 ajtós.
De én levadásznék egy 20-30 éves japán terepjárót, Toyota pl., azok még anyagból voltak, ha nem rohadtak szét. És van az L200 platós Mitsu.
De ha csak magadnak.... Akkor Jimny, Niva.
15/20 anonim 

válasza:

A Niva jó. De én a régebbi 1600 asat venném, sokkal megbízhatóbb és belül még gusztusos. Veteránautós piacon is akad.
16/20 anonim 

válasza:

De most a régi huszonéves 4 ajtós Vitarát is nézd meg. Főleg ha dízel.
17/20 anonim 

válasza:

Nivából szuperek az újabbak is, csak ha elromlik, kicsit zsebbe nyúlós (már nem karburátoros)
19/20 anonim 

válasza:

Vidd el a mostani autót rugó kovácshoz emelésre, vagy tegyél be emelő pogácsákat. Esetleg karter védő, karosszériára fólia... Egy másik autó fenntartása nagyobb drága sport ehhez képest.
20/20 anonim 

válasza:

Egy régi Niva fenntartása nem olyan őrült összeg. Régi, relatív kis teljesítményű autó. Így az adó, biztosítás sem olyan horror. Persze az igaz, hogy a semminél több. Alkatrészek sem drágák hozzá, sok mindent otthon is meg lehet csinálni rajta. Hétvégente kijárni a szőlőhegybe, szerintem nem rossz ötlet egy ilyennel.
Nekem is két autóm van, más okból. A gyárilag sport futóművest, elektronikus adaptív csillapításút, biztos, hogy nem farigcsáltatnám át emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!