Érdemes megvenni egy opel vectra b 1.8 16v 360 E km-rel ? Menyire megbizhatóak ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 10:34
1/4 anonim válasza:
ha jó az állapota akkor igen, nem kilómétert hanem állapotot veszünk.
2/4 anonim válasza:
Egy olyan autó ami 360 ezer kilómétert elment már, az biztosan megbízható, hiszen elég sokat használták. Mindazonáltal semmi nem tart örökké, minden elkopik, elfárad egyszer.
Én mondjuk úgy keresek autót, hogy olyan ami 240 ezret futott nekem is van, és arról legalább pontosan tudom hogy hol milyen nyűgje van.
3/4 anonim válasza:
Az ajtó és a sárvédő mindig rohad ezeken. Nekünk is volt ilyen autónk, már eladtuk egy ismerősnek. De a legjobb autónk volt, most 320 000 körül van benne, és teljesen megbízható volt. Baromi keveset kellett a szerelőnél hagyni, soha nem hagyott az út szélén. Igaz a mienk csak 1.6-os volt, de az ecotec motor két olajcsere között elfogyasztott vagy két liter olajat. Ez tipuhíba. De ilyen jó autónk ritkán volt.
4/4 anonim válasza:
Nagyon megbízható motorok, nincs velük baj. Legnagyobb gond a rozsdásodás, ajtók alja, küszöbök, emelési pontok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!