Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért mindig...

Az emberek miért mindig unalmas színekben vesznek autót, ha nem feláras a másik szín?

Figyelt kérdés
Az autók 95%-a körülbelül a három "semmilyen" színben, azaz feketében, fehérben vagy szürkében szaladgál az utakon. Főleg a drága autóknál áll égnek a hajam, mikor valaki vesz egy Ferrarit feketében vagy Lamborghinit például szürkében. De egy Bentley is sokkal jobban mutat narancssárgán vagy kéken mint feketében. Mégis az emberek 95%-a, drága autók esetében is, a "szürke" színeket választja, pedig a legtöbb esetben vannak élénkebb színek is az alapkínálatban, és csak egyedileg kevert színek a felárasak. Meg oké, ne legyen rózsaszín meg neonzöld az autó, de egy kék vagy bordó kocsival mi a gond?

2022. jan. 20. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az tetszik nekik, vagy nem akarnak feltűnő pl. neon sárga színt, esetleg az is lehet, hogy azt kapta kézhez a leghamarabb.
2022. jan. 20. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Egy csomó ember nem izgul az autója szinére.
2022. jan. 20. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Ezt én sem nagyon értem, szerintem a színre már nem akarnak annyit rászánni, ha meg valami van, akkor fehér, szürke, fekete alkatrészt sokkql könnyebb hozzá találni, mint sárgát, vagy aranyat.

Nekem Nissanom van, ami narancssárga, szeretm, mert ez egy ritka szín és, így mindig hamar így is megtalálom a többi között. Az lt észrevettem, hogy a szalonban a kiállított Nissan autók azok, mind színesek.

2022. jan. 20. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk a Skodának van olyan kék színe, hogy alapáron sem venném meg, nem hogy felárral.

Meg a kolbászzsír metálért sem fizetnék plusz pénzt.

2022. jan. 20. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálam az autó színe fehér . Más verzió nincs
2022. jan. 20. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
szürke , fehér ,fekete nem öregszik 10 év után is jó ránézni . volt 0km vásárolt kék autóm 3 év után inkább fehér színre fényeztettem
2022. jan. 20. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy a legtöbbször ezek a szinek vannak a szalonban és amikor ott van a vevő már csak az érdekli hogy hadd vihesse haza.

Én amikor rendeltem és metál kéket kértem 3 hónapot kellett várni mire ezt legyártották és ilyen színre fújták.

2022. jan. 20. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Na ez számomra is nagyon jó/ érdekes kérdés. Szerintem sokkal jobban mutatnak az autók valami egyedibb színben, de attól függ, szerintem minden autónak van egy neki illő színe.

Viszont nekem is van egy nagyon de szószerint annyira ritka színű 7es BMW-m (750i F01 2014) hogy még ilyen színben nemhogy 7est de még Más BMW-t se láttam az utakon, pedig eredeti bár feláras opció. Midnight Blue a neve ami egy ilyen Világosabb Kékek Zöldes pearl kombináció, de a googleban jobban látszik :)

De a kérdésre, valszeg nem akarnak az emberek kitűnni a sorból pl. Luxus autók esetében. Érdekes lenne ha a főnök begurúlna a meetingre egy citrom sárga mittomén A8al vagy S-Klasse val.

2022. jan. 20. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
ha az atók 80% papagáj lenne akkor meg az lenne a baj
2022. jan. 20. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert az autók 90%-ának vagy a fekete, vagy a fehér, esetleg mindkettő kifejezetten jól áll?

Na meg ugye ízlésről vitatkozni?

2022. jan. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!