Az autót minden éjjel a macskák össze járják,tele van a nyomukkal. mivel lehetne el riasztani a macskákat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 08:47
1/10 anonim válasza:
Az valószínű nyest lesz nem macska.
Lehet kapni nyestriasztót ami vagy használ vagy nem, és ott van a jó öreg vizes palack, egy-egy palack az autó elé és mögé.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem nyest,van kettő db foxi kutyánk.
2022. jan. 20. 08:55
4/10 anonim válasza:
láttam, hogy vizes flakonokat raknak körbe, állítólag megijednek tőle a cicák
5/10 anonim válasza:
Mi ez a vizes flakon trükk? Hova kell tenni, mennyit és mi a tapasztalat a tényleges hatásosságárol?
6/10 anonim válasza:
Semmivel nem tudod elriasztani. Max ha meglesed és nyakon öntöd vízzel. Azt megjegyzi, hogy hol kapta a zuhanyt.
7/10 anonim válasza:
Én jelölésgátlóval fújtam körbe a kocsit, nem megy a közelébe sem.
8/10 Barnabas333 válasza:
Illatosító a motor térbe, de nem értem a kutya dolgot, a nyest nem mer a kutyákhoz menni, de a macskák igen?
9/10 anonim válasza:
8-as Nekünk is van kutya, simán bemászkálnak az udvarra, max akkor menekülnek mikor a kutya észreveszi őket. Múltkor itt napozott a kerti csapnál a macsek, a kutya meg kb 5 méterre evett. :D
10/10 anonim válasza:
Én a hétvégén domestosos vízzel mostam le, és lekopogom, de azóta nem mászta össze a szomszéd macskája.
Az a röhely,hogy se az övét,se az unokája kocsiját nem járja össze. Lehet nem mindegy az autosampon. Eddig a Prevent autosamponjával mostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!