Motortérben utólag ily módon elhelyezett benzincső buktató műszakin?
"Mi a zisssten az a drótos tákolás? :D"
Toronymerevítő. :-)
Hát, ha ebbe a motortérbe benéz a vizsgabiztos, ne csodálkozz, ha kiejti a kezéből a gépháztetőt, és megsemmisülve ennyit mond:
"Vigye inet a pichába, azonnali jelleggel. De TRÉLEREN!"
Azt a drótot vedd le addig, nem lesz semmi baja, ha csak ott lóg, mert a motorteret le kell fényképezzék műszakin, és ennek a jól látható tákolásnak nem fognak örülni. Egyébként nekem is oda lett átrakva (ha jól látom ez egy swift, a gyári elérhetetlen helyen van), de nem a gyári benzinszűrő, hanem egy univerzális, általános szűrő, aminek nincs is felfogató pontja, csak a gumicső tartja a helyén.
Műszakin sem szóltak érte semmit.
Szorgalmasan, szentségelve cseréltem a szűrőt az autó új kora óta. A kicsöpögő benzin mosta az alvázvédőt, én kínlódtam a cseréknél.
Míg vettem egy gyári hibás szűrőt aminek az egyik kivezetése más szögben volt. Ekkor fogtam magam és összekötöttem a helyét egy dróttal... Így került előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!