Lenne egy gyönyörű autó, amit megvennék, de jobb kormányos. Át lehet valahogy tenni a bal oldalra?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 14:00
11/18 anonim válasza:
ez megint a "gyönyörű mercédeszes" hülyegyerek? :D :D
12/18 anonim válasza:
Szerintem 10 ezer euróért sem fog mennyi. Kapásból ott kezdődik a dolog, hogy kell venni egy fél balkormányos autót, amiből kijön a tűzfal meg minden egyébb ami rá van szerelve, mert ugye a műszerfal sem ugyanaz. Ezen felül az első futóművet is át kell építeni, meg még ki tudja ez miatt milyen különbségek vannak a két autó között.
13/18 anonim válasza:
Igen, és papírmunkával, szerelési költséggel, alkatrészekkel együtt kb annyi az ára, mint a kocsi vételára maga.
14/18 anonim válasza:
Alsó hangon:
-tűzfal (komoly lakatosmunka)
-futómű (irányítókar, stb)
-kábelköteg
-ablaktörlő
-fűtőmotor (!!) (Renaultnál pl. létezik külön jobb és balkormányos fűtőmotor)
-fűtődoboz (klímahőcserélő)
-kormánymű (szintén van különbség a LHD és RHD koránymű közt)
És akkor még a műszerfalat, a fényszórókat, az ajtóbehúzókon lévő kapcsolókat (el. ablak, tükör, esetleg ülés) még nem is említettem, mert az már a reszli. :)
15/18 anonim válasza:
#12 egymilla körül megvan egy ilyen átépítés kábé.
16/18 anonim válasza:
#15! A 10-es válaszára írtam, hogy nem bántsuk a kérdezőt, mert biztos 10 ezer euróra gondolt. 🙂 De ugye az édeskevés.
17/18 anonim válasza:
Mondjuk neki én is annyiért csinálnám meg. :D :D
18/18 anonim válasza:
#17 de csak happy finish -el.
Amihez persze a lányokat ő biztosítja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!