4-es Golf szerintetek szép a saját árkategóriájában?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 21:39
2/10 anonim válasza:
Ez relatív. Van akinek igen van akinek nem. Nem rossz, de nagyon szépnek nem mondanám. Szerintem ami kicsit kicsinosítva piszkosul jól néz ki az az 1es golf.
3/10 anonim válasza:
Persze, ez előtt 17 évvel szép volt. Mostani szemmel tyúkól
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos autó,nem nevezhető csúnyának de kifejezetten nem szép,olyan átlag kompakt autó a 2000-es évekből.
5/10 anonim válasza:
Szubjektív, de szerintem saját ársávjában az egyik legrondább autó. Tegyünk mellé mondjuk szintén a konszernből egy Seat Leon-t, milliószor jobban néz ki, és még azt se nevezném kifejezetten szép autónak.
6/10 anonim válasza:
Nekem úgy tetszik, ha Octavia köntösbe van öltözterve ! 😉
7/10 anonim válasza:
A kortárs xsarához,vagy corrolához képest, azért szebb!
Ami miatt nem tetszik,hogy van egy felára teljesen oktalanúl.
8/10 A kérdező kommentje:
Csak az 1.9 TDI-nek van felára, 1.4 1.6 egy árban van velük kb.
2022. jan. 16. 16:02
9/10 anonim válasza:
Szubjektív. Nekem a 3-as a nagy szerelmem:)
10/10 anonim válasza:
Alapból nem szép. Viszont egy szép felnivel, ízléses optikai tuninggal (Nem szabad túlzásba esni!!!) egész jól nézhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!