Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Öt ülés megléte mellett nagy...

Öt ülés megléte mellett nagy hátsó csomagterű, (viszonylag...) megfizethető SUV-k közül melyek a legmegbízhatóbbak? Adná magát egy hosszított Escalade, v. Navigator, de ezek sem nem középkategóriás árkategóriájúak, sem nem megbízhatóságukról híresek.

Figyelt kérdés

Feltételezem európai, v. ázsiai típusok maradnak, de ezek öt ülés kihasználtsága mellett nem (v. nem megfelelően) nagy csomagtérrel rendelkeznek.

V. amelyik mégis az harminc-negyven millió forintról indul - sajnos árazása nem középkategória.

Kisebb javítások nem számítanak, nem fontosak. A megbízhatóságot inkább arra értem, hogy évi 20000-40000 kilométer futásteljesítmény mellett ne (v. csak nagyon ritkán) álljanak le indíthatatlanul az út szélén.

Köszönöm amennyiben segítesz!

2022. jan. 14. 18:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő! Mindkettőtöknek igazatok van! Mindkettő hozzászólásban bőven van mégszívlelendő! A fogyasztás lehet a harmadik ellenérv az SUV-k (amerikaiak) ellen.

Szerintem utolsó előtti tanácsa lesz itt az arany középút!

Elkezdtem most nézegetni Toyota és VW pickup-okat. Némely modellnek egészen elképesztő felszereltsége van, és még az új vagy két-három éves használt áruk is bőven elfogadható.

2022. jan. 14. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:

A vw-t kerüld el ezek a brazil cuccok nem az igaziak :)

A Toyota jó, a többi felejtős szerintem. Meg a Ford talán de az se egy álom.

Ja igen, próbálj ki egyet mert a pickup hátránya az hogy pattog terheletlenul. Aki bírja annak jó nekem spec rossz a derekam engem kikeszit. Cserébe bírja a súlyt tehát lehet bele pakolni , míg ők egy Lincoln navigatorba kevesse ha súly is kell nemcsak tér.

2022. jan. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!