Középkategóriás autó 1 millióért?
Figyelt kérdés
Mindenképp benzinest szeretnék, mert olyan sokat nem megyek. Amit én néztem, Laguna II 1.8, 2.0 benzin, Nissan Primera P12 1.8, 2.0, Mazda 6 GG 2.0 benzin.2021. szept. 29. 22:58
1/10 anonim válasza:
Én a japánok közül választanék. Kihagytad a Toyota Avensist.
3/10 A kérdező kommentje:
A Primerában nem japán a benzinmotor?
2021. szept. 30. 00:58
6/10 anonim válasza:
Rengeteg ilyen kérdéshez írtam már és ide is leírom.
Renault Megane II 1.6 16V. Szigorúan a 2006-os facelift utánit! A facelifttel a hibák jelentős részét már orvosolták. Az árához képest igen sokat nyújt mind kényelemben mind megbízhatóságban. Az 1.6-os benzines kiforrott technika, nem zabálja az olajat, a mindennapi közlekedéshez bőven elegendő. Vezérlés csere során érdemes az "okoskereket" is cserélni és akkor sokáig megbízható marad. Alkatrész van hozzá bőven, sokat bontanak. 1 milliós keretben szerintem kiváló választás. Én nekem szedán kivitel van, de kombiban is igazán praktikus autó.
7/10 anonim válasza:
Én Volvo S40-et vagy V40-et vennék, a fennmaradt pénzből meg teljeskörűen rendbe hozatnám.
8/10 anonim válasza:
A Mitsubishi Carisma utolsó évjáratait is figyelmedbe ajánlanám.
9/10 A kérdező kommentje:
A Carisma is tetszik igazából.
2021. okt. 1. 01:00
10/10 anonim válasza:
Ennyiért Mazda 6ból csak szétrohadtat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!