Melyek azok az úgy-ahogy megbízható luxusautók (esetleg konkrét évjáratok) melyek fenntartására nem kell százezreknél többet költeni évente? (Azaz nem prémium modellek, de nem is [Rolls-féle] ultraluxus szint. S-Osztály, A8, Quattroporte kategória.)
Öt évnél idősebb (tíz évnél fiatalabb) autókról van szó.
Nyilván itt már akármikor beeshet néha egy-egy több milliós szervizdíj (alkatrészekkel, munkadíjjal), ezt bele kell kalkulálni, vitán felül áll, de a várható éves költségek tekintetben írjátok le melyek azok a (ha nem is teljesen megbízható, hanem csak) megbízhatóBB luxusautó típusok és/vagy jobban sikerült évjáratok, melyekre évente nem kell százezreknél többet költeni értelemszerűen a kötelező díjak/adók és a benzin árán felül.
Van egy ismerősőm. Van mit a tejbe aprítania és pár évente cseréli az autókat. Legutobb amikor autót nézett gondolkodóba esett. Nézett több mindent mercit, audit, amerikait. A legjobban az akkor új 8as bmw volt majd vett egy teslat. Kérdeztem is tőle, hogy ez most mi? A válasz logikus. Az nem kér semmit, de megy. Nincs olajcsere, nincs fék csere, nincs lánc csere. Nyílván tellett neki a banánra nem egyszerűen nem akar folyton szervízbe rohangálni. Sose volt két autója hogy az egyiket használja amíg a másik áll.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy vegyél teslát, venne akinek hat anyja van, de nem csak az a szempont létezik, hogy a csiliárdos megveszi a drága autót és fütyörészve locsolja rá a milliókat. Ennek az oldalnak a látogatói nyilván nem tudnak venni ilyen autót és nem ismerhetik ezt az oldalát. Van akinek nem a pusztíto v8 kell, hanem ami kényelmes, de szép, ha kell megy és még ha van is pénz akkor se egy pénz temető.
Én szerintem amit te keresel azt a lexus és az infiniti közelében fogod megtalálni. A szerelő barátaim áradoznak a lexusokról. Ölhetetlen, kényelmes, erős. Nem kell több.
Köszönöm utolsó! Elgondolkodtató amit (és ilyen részletesen!) leírtál! A két jó madár is elgondolkodik rajta, hogy lehet ÍGY IS.
Mégegyszer köszönöm.
Előbb német fórumokon olvasgattam és még az echte németek SEM voltak oda a saját (elvileg) németes precizitással gyártott luxus autóiktól - érdekes, hogy ők is inkább a Lexus, az Acurát, az Infinityt említették.
Azt hiszem ezek alapján elgondolkodom a japánok egyik luxusmárkáján.
Az alja, dolgozó cigányok igen.
A bevállalósabbak teljesen más világ, lehet hogy pár hónap múlva kommandósok, navosok visznek mindent, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!