Olyan kocsira amit okmányok nélkül hírdetnek kell róla adásvételit írni vagy csak fizetem és vihetem is? Hogy néz ki egy targatetős renault r5? Képet linelj ha tudsz. Mi az a targatető? Mire jó?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 18:20
1/8 anonim válasza:
Okmányok nélkül nem vennék gépkocsit. Alaposan ráfizethetsz.
2/8 A kérdező kommentje:
de kell adásvételi rá?
2010. szept. 8. 18:59
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy nincsenek okmányai, még csak valakinek a nevén van, nem? Na, ha megveszed, kell adásvételi, így a te nevedre kerül, sőt, kötelező is az átírás. Ha ki van vonva a forgalomból, nem tudom mi a helyzet vele.
4/8 A kérdező kommentje:
tényleg át kell írni ha nincs okmánya?
2010. szept. 8. 19:14
5/8 anonim válasza:
Nem bazzeg, nem kell átírni végülis csak az bizonyítaná, hogy megvetted. Hogy lehet ilyen hülye kérdéseket feltenni? Fizesd csak ki nyugodtan, aztán nézz mint hal a szatyorban amikor az eladó elviszi a kocsit, mert az ő nevén van.
6/8 anonim válasza:
HA nincs okmánya nem kell átíratni, de adásváteli kell, amire rá kell írni hogy okmányok nélkül vetted, hogy tudd igazolni miért is van nálad az az autó.
7/8 anonim válasza:
A targatető a levehető keménytetőt jelenti, szóval egy kabrió de nem ponyva, hanem kemény tetős...
8/8 A kérdező kommentje:
ok kösszi de akkor csak 1 adásvételi és más semmi akkor ugye? Nem tudjátok hogy nézni ki az a renault r5 targatetővel?
2010. szept. 9. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!