A forgalmiba bent kellene lennie annak hogy az autó ideiglenesen ki van vonva a forgalomból? Gondolom kellene!
Figyelt kérdés
Nincs bent a forgalmiban,viszont az ügyfélkapun lekérdeztük a rendszámot,ott azt írja hogy ideiglenesen ki van vonva. Hogy működik ez? Rendszám is rajta volt a kocsin..2022. jan. 11. 19:19
2/5 A kérdező kommentje:
Részletesebben tudnál írni róla? Mert ezekről sajnos nincs tudomásom.
2022. jan. 11. 19:31
3/5 anonim válasza:
nekem motornál nem írtak bele semmit , pedig már párszor kivonattam őket
4/5 A kérdező kommentje:
És ha jön egy vevő honnan tudja meg hogy ki van vonva a forgalomból ideiglenesen az autó? A rendszam a kocsin, az eladó nem említi.
Illetve àtmentem vele két Véda (telepített kamera) rendszer alatt. Számíthatok valami büntetésre?
2022. jan. 11. 19:38
5/5 crudy válasza:
Számíthatsz, vagyis míg nem íratod át addig az előző tulajnak küldik. Bár én a véda miatt nem aggódnék. Az autót fél évre lehet kivonni majd ha szükséges ezt meghosszabbítani. Ez egy ideiglenes dolog és bármikor meg lehet tenni. Nem fogják minden alkalommal módosítani a forgalmit. A tulajnak illene szolnia de ha nem teszi ügyfélkapun le lehet kérdezni au autót rendszám alapján amit én biztos meg is tennék vételnél. Ott egyértelműen látható, hogy nincs forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!