Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire megbízható ez a típus?

Mennyire megbízható ez a típus?

Figyelt kérdés

Egy ideig Magyarországon leszek, és ezt akarom behozatni.

[link]

2022. jan. 8. 20:01
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
Remekül!
2022. jan. 8. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Hát most felröhögtem. 2016-os Lexusnál kérdés, hogy mennyire megbízható. :'D Sírok. Lexus. 23 év múlva is menni fog.
2022. jan. 8. 20:12
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Végre egy kérdés, amihez pozitívat is írhatok. Irigyellek kicsit.

Lidl-nél láttam ma egy pár éves bordó Lexust elképesztő volt, ilyen autók kellenek, nem német fosok.

2022. jan. 8. 20:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a 600-ast már nem gyártják, az 500-as a legnagyobb a típusban. Ez amúgy a long kivitel, tehát hosszított. A kérdés amúgy inkább arra vonatkozott, hogy ez hybrid kivitel, és mennyire kiforrott ennél a típusnál a benzin-hybrid keverék.
2022. jan. 8. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Gyenge vagy, én ilyet hozatok be villantani a többi prolinak.

[link]

2022. jan. 8. 20:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Kint az Egyesült Államokban elég olcsón lehet hozzájutni ehhez a típushoz, ha valóban szükséged van egy ilyenre, keresd fel ezt a céget: [link]

Valószínű, hogy kell majd rajta csinálni ezt-azt, ami jó állapotban van, az nyilván drágább.

2022. jan. 8. 20:33
 7/11 crudy ***** válasza:
Én szerintem lexus után fogom kötni a vipert egy futon. Még elfér ott egy hajó is.
2022. jan. 8. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

Lerágott csont ez a modell, itt Miskolcon is cirkált egy kék Viper, többször láttam élőben menet közben, és motorosként mondom, hogy az a hang amit produkált belvárosban, vagy épp lakóövezetben főúton az maga a mámor, de nyilván a tulaja sem havi 200ból él.

2022. jan. 8. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Tudom, itt a gyakorin kaptad hozzá legutóbb is a tanácsot.

Sikerült akkor a 2 hetes hazautazásodra villantani valami nagyot?

2022. jan. 8. 20:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nehéz elhinni, de én 6 hónapot itt tartózkodom, 6 hónapot kint, mivel kint van egy kis cég, amit igazgatok. Ezen az oldalon eddig egyszer tettem fel kérdést autóval kapcsolatban, mivel nem igazán értek hozzájuk, ellenben például a vállalkozáshoz igen. Ez az oldal pedig azért van, hogy kérdéseket lehessen feltenni. Ha neked ez nem tetszik, akkor nem olvasod el, ennyire egyszerű. Nem tartozom senkinek beszámolóval, főleg engedélyre nincs szükségem, hogy mit miért csinálok, ugyanis elég idős vagyok már ahhoz, hogy magam döntsek, és magam intézkedjek bizonyos dolgokban. Szóval, ha van véleményed a fent linkelt autóval kapcsolatban, azt leírhatod, ha nincs, akkor nyugodtan tovább lehet görgetni.

2022. jan. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!