Véménd kérdése:
Miért nem indul a 2004-es Ford Fiesta TDCI autóm?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapig nem használtam. Ez idő alatt nagyon hideg is volt. A kulcsnak a gombjait nem érzékeli, nem tudom nyitni-zárni vele. Amikor elakarom indítani az autót nem történik semmi, csak vala halk hang, mintha a motor próbálna indulni, de nem kap gyújtást.
Műszerfal nem világít, semmi se rajta, csak az olaj jelző, de az máskor is. hibát nem jelez, idő, kilométerszám, üzemanyagszint, semmit nem jelez, nem világít, hiába adok rá gyújtást. Lámpák mind tökéletesen műkődnek, az összes. Mi lehet a probléma? Lehetséges hogy a gyújtáskapcsolóval van a baj?
2022. jan. 7. 16:30
3/6 anonim válasza:
Ennyit azért illene tudni hogy ha semmi se világít, akkor mi lehet a baj.
4/6 A kérdező kommentje:
Az aksi fel van töltve. A lámpák világítanak, távolsági, féklámpa, az összes.
Nem fogalmaztam elég pontosan. Működés alatt azt értettem, hogy világítanak.
2022. jan. 8. 00:23
5/6 anonim válasza:
Ha az akksi fel van töltve akkor a második a biztosíték mindig. Csekkold le azt.
6/6 anonim válasza:
Motortéri biztosítékokat majd pedig a kesztyűtartó mögötti biztiket nézném még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!