Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnék több tüzelőanyag...

Hogyan tudnék több tüzelőanyagot állítani neki?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy budget 1.3 swiftet turbósítok, fent van a turbó már de sajnos szegény a keverék. Nagyobb injektor van benne. üa nyomást kb 2bar körül lehet most. Illetve a hűtővíz hőmérséklet-érzékelőjének jeladóját is változtattam, hogy hideget olvasson az ecu így több dúsít rajta valamennyit. Más módszer van azon kívűl, hogy írható ecu kell? A cél nem nagy vele. Jelenleg +30le jött ki padolva szegényebb keverékkel. A töltőnyomás 0.5-0.6
2022. jan. 7. 12:52
 1/2 crudy ***** válasza:

Hát ha turbósítasz akkor gondolom fejben el tudod képzelni. Egy swift erre egyébként nagyon jó alap, nem eredmény, hanem szórakozás szempontjából.

Van üzemanyagtank és égéstér. A kettő között bármit valtoztathatsz. Akár sorban. Kettő, vagy nagyobb pumpa. Nagyobb cső, nagyobb porlasztó, hosszabb vagy több befecskendezés. Ész nélkül persze nem éri meg ezeket módosítani, de a kérdés nem az szokott lenni, hogy mit csinálj, hanem hogyan, számszerűen.

2022. jan. 7. 14:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezt nem is komoly eredményként gondoltam, hanem inkább csak szórakozás/gyakorlás/tanulás.

Gyakorlat melletti hülyeségem ez a projekt. Nyílván ha rendesen meglenne csinálva, akkor kb az eddigi belefordított pénzt megkéne 20-al szorozni legalább :D

Nagyobb pumpát kipróbálom, utánanézek, szerintem az 1.6-é jó lehet. (Sok cucc abból van)

Köszi!

2022. jan. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!