Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány interneten vásárol...

Jogosítvány interneten vásárolt regisztrált iratként működödik is? Úgy értem ha lejár akkor simán megújítják egy egyszerű irodában ahol bármelyik másik eredeti jogosítványt is?

Figyelt kérdés
Ha vásároltál már interneten okmányt akkor kérlek írj rám.

2022. jan. 6. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Nem tudom a pontos árát csak hogy valamivel drágább mint az eredeti"

Akkor nem lenne olcsóbb ha szépen végigseggelnéd a tanfolyamot, meg levizsgáznál, és akkor nem veszélyeztetnél senkit a közúton? Vagy neked is véredben van a vezetés?

2022. jan. 6. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:

11: na igen...

De szerintem a kérdező felült valami hoaxnak.

Ugye jópár éve már nem irat a jogosítvány, hanem egy plasztik kártya...

2022. jan. 6. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Lehet. Az meg még csak tervben van, hogy egy kártyán legyen minden, mint a chippes személyi. Ott majd egyszer talán bevezetik, hogy ha az ember levizsgázott, akkor egyből, vagy pár óra múlva vezethet is, mert felviszik a sikeres vizsga tényét a személyi adatbázisába. De ez most még nincs így.
2022. jan. 6. 14:10
 14/16 anonim ***** válasza:
13: a hosszabbítás már ma is így van! Ha van e-személyid, online meg tudod hosszabbítani a jogosítványodat. És azonnaltól érvényes.
2022. jan. 6. 14:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha interneten vásárolsz hamis jogosítványt, az nem lesz regisztrálva. Pont. Hazudik aki mást mond. Ez bármilyen papírra vonatkozik, tehát kamu a regisztrált érettségi is. Egyébként ezt a korrektebb eladó el is mondja. Láttam hirdetésben amerikai jogosítványt, ott le is írták, hogy amerikai rendőrnek véletlenül se mutasd meg, mert pórul jársz.
2022. jan. 6. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
"drágább, mint az eredeti" Még szép, az eredeti jogosítvány 6000 Forint. 100ezer alatt nemigen kapsz hamis személyi okmányt még a kínai piacon sem.
2022. jan. 6. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!