Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány interneten vásárol...

Jogosítvány interneten vásárolt regisztrált iratként működödik is? Úgy értem ha lejár akkor simán megújítják egy egyszerű irodában ahol bármelyik másik eredeti jogosítványt is?

Figyelt kérdés
Ha vásároltál már interneten okmányt akkor kérlek írj rám.

2022. jan. 6. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tehát a kérdés, hogy hamis okmányodat meghosszabbítják-e kormányablakban? Nem...
2022. jan. 6. 13:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Hú, erre én is kíváncsi lennék, mi ez a neten vásárolt jogsi....!
2022. jan. 6. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:

hol vásároltad?

ha tényleg hamisítványt vettél, akkor szerinted a jogsi csak egy darab papír...? Mindenről központi nyilvántartás van! Még meg is büntethetnek!

2022. jan. 6. 13:33
 4/16 A kérdező kommentje:
A központi rendszerben regisztrált jogosítványok az interneten nagyon sok pénzbe kerülnek és állítólag minden vízjellel és egyéb dologgal is el vannak látva. A lényeg hogy központilag regisztrálva van. Akit eddig kérdeztem azt mondta neki minden úgy működött a megújításnál ahogy kellett. Kíváncsiságból kérdezem, hogy másnál is így volt vagy az ő története csak nagyotmondás?
2022. jan. 6. 13:37
 5/16 anonim ***** válasza:

4: arra akarsz utalni, hogy ezek profi hamisítványok...?

Mennyit fizettél érte?

Vagy csak meghallgattál egy mesét? :D

2022. jan. 6. 13:39
 6/16 anonim ***** válasza:

#4: vízjel...? műanyag kártyán? :)))))

HOlogram van rajta.

2022. jan. 6. 13:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom a pontos árát csak hogy valamivel drágább mint az eredeti. Gondolom pont a macera miatt amivel egy központi rendszerbe felviszik.
2022. jan. 6. 13:41
 8/16 anonim ***** válasza:
azt ugye tudod, hogy bűncselekményről kérdezel? Szép lesz büntetett előélettel munkát keresni
2022. jan. 6. 13:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Büntetett előéletem lenne mert egy tudakozó plattformon feltettem egy kérdést az interneten? :D
2022. jan. 6. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:

7: te nagyon naív vagy, ha azt hiszed, hogy egy kormányzati szoftverbe csak úgy fel lehet vinni adatokat kívülről....

Többlépcsős biztonsági rendszeren keresztül...

2022. jan. 6. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!