Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 15-20 èves golfot èrdemes...

Egy 15-20 èves golfot èrdemes felújítani?

Figyelt kérdés
nem versenyzèsre, hanem hogy jól nèzzen ki. Ha pl rozsdàs, újra kellene festeni, vezèrlès csere meg sok mindent kellene javítani. mi az a hatàr amikor azt mondod hogy nem èrdemes megcsinàlni....
2022. jan. 6. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó állapotú 15-20 éves autót érdemes szinten tartani. Szakadtad javítani nem.
2022. jan. 6. 12:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Max. akkor, ha értesz hozzá, van felszerelésed és így a munkadíj "ingyen" van.
2022. jan. 6. 12:08
 3/11 crudy ***** válasza:
93%

Ez szerintem mindig két oldalú.

Anyagilag megéri? Szinte biztos, hogy nem.

Neked megéri mert ezt akarod? Akkor igen.

2022. jan. 6. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az lenne a határ, amikor a birtokomba akarna kerülni egy ilyen jószág. Mondjuk én csak közlekedek.
2022. jan. 6. 14:51
 5/11 krwkco ***** válasza:

"mi az a hatàr amikor azt mondod hogy nem èrdemes megcsinàlni"

Amikor szerkezetileg több ponton meggyengült az átrozsdásodás miatt. Küszöbök, padló, futómű felfüggesztési pontok közül több.

2022. jan. 6. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak ha hobbiból csinálod és van rá elegendő feles pénzed.
2022. jan. 6. 16:29
 7/11 A kérdező kommentje:
ès ha nagyàból rendbem van.... van rajta rozsda, küszöb cserès volt, azon kívün nem vèszes. motor remek àlapotú
2022. jan. 6. 16:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha "újra kellene festeni" alatt azt érted hogy teljes újrafényezés, akkor biztos hogy nem éri meg. Ez karosszéria munkákkal együtt alaphangon 400 ezer forint, persze ha mindent szervízben csináltatsz piaci áron és nem otthon maszekba vagy haverismerőse alapon. És egy későbbi eladásnál biztos hogy nem fogják ezt megfizetni.
2022. jan. 6. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Most akarsz venni egy bontószökevényt és tőlük várod a feloldozást, vagy mi a cél egészen pontosan?
2022. jan. 6. 17:19
 10/11 mindentudó99 ***** válasza:
Biztos hogy nem. Szuzukimat tetettem rendbe régen műszakira. Annyiba lett hogy a kocsi nem ért annyit. Eladtam 100 at buktam rajta. Amit költenè rà azt tedd az eredeti összeghez és jobbat vegyél.
2022. jan. 6. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!