Vízpumpa csere??? Hogyan kell?
Figyelt kérdés
1999-es Seat Ibiza 6K 2
Elfolyt a hűtővízem a vízpumpa a hibás rájöttem.. hogyan kell kicserélni? Hogyan kezdjek hozzá?
2022. jan. 5. 20:47
1/11 anonim válasza:
Felnyitod a géptetőt, kiveszed az aksit. Felteszed töltőre. Ha feltöltött, akkor visszateszed, lecsukod a géptetőt és szólsz valamelyik haverodnak hogy húzzon el a szerelőig miközben villog az elakadásjelző.
2/11 anonim válasza:
Ha ezt így és itt kell megkérdezni akkor neked sehogy. Esélyes, hogy a vezérlést is meg kell bontani hozzá, szóval ennyi hozzáértéssel tényleg inkább vidd szerelőhöz.
3/11 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Még az sem derült ki hogy milyen motor van benne pontosan, akkor el elhetne esetleg magyarázni, hogy lépésről lépésre mit hogy de szerintem még akkor sem kéne így nekiállni.
4/11 krwkco válasza:
Ahogy előttem is írták, a vezérműszíj hajtja. Hozzáértés és célszerszámok nélkül nem fog menni.
De ha nem fontos, hogy a szerelés után is működjön a kocsi, akkor először keress egy videót a youtube-on és annak alapján láss neki.
5/11 anonim válasza:
kitekered a csavarjait, leveszed, felteszed az újat, visszateszed a csavarjait. :D
6/11 anonim válasza:
vízpumpa egy körön van a vezérléssel, jobb nem piszkálni laikusként
7/11 krwkco válasza:
5-ösnek végül is igaza van.
A többi művelet az nem vízpumpa csere, csak előkészület a vízpumpa cseréhez. És más rendszerek helyreállítása a vízpumpa csere után.
8/11 anonim válasza:
Úgy úgy, igen. :)
Mondjuk azt kihagytam hogy új tömítést is tesz alá, a régit meg levakarja. :)
10/11 anonim válasza:
De még az se biztos hogy a vízpumpánál folyt el a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!