Suzuki Baleno, Swift, vagy Hyundai i20?
Sziasztok!
Jelenleg autóvásárlás előtt állok, és sajnos nem nagyon tudok dönteni.
A lehetőségek:
Suzuki Baleno (2016-18)
Suzuki Swift (2015-16)
Hyundai i20 (2015-16)
Az autó 90%-ban munkába járásra lenne használva jelenleg, viszont mindenképp hosszútávra vásárolnám az autót, minimum 10 évre.
Szóval később ha család is lesz stb, arra is alkalmas legyen az autó.
A szempont nyílván a minél olcsóbb fenntartás, és a tartósság, legutolsó sorban pedig a megjelenés.
Akárkinek ha bármi tapasztalata van a felsorolt típusokkal kapcsolatban, érdeklődve várom.
Válaszokat/Segítségeket előre is köszönöm!
2015-ös, 1,25 literes szívó benzines i20-at vettünk kicsit több mint 1 éve édesanyámnak.
Azóta azért én is mentem vele, nekem hatalmas pozitív meglepetés. Csendes, méretéhez képest egész pörgős motor, 5,5-6 literből elvan vegyesen lendületes vezetési stílussal, tempomat, sávtartó, fűtött kormány és első ülések, mindez 50 ezer kilométerrel 5 évesen 2,8 millióért - szerintem egy baromi jó autó.
Sajnos ezeknek típusgondja, hogy a kuplung rángatni kezd olyan 80e km körül (de akár hamarabb is), akkor ott csere van, ez garin kívül sajnos önköltséges. Mi nem cseréltettük még, nagyon ritka az hogy rángat, nagyobb baja nem lesz tőle, de érdemes ezt tudni.
Ezen kívül viszont teljes szerelem anyámnak ez az autó a 2008-as VW Poloja után (pedig az ugye német - hát nem volt jobb a minőségérzete, sőt), és nekem is nagyon megtetszett. Szerintem egy jó autó, jó áron. Suzuki Swiftben (2019-es) csak ültem, nem vezettem, de annyiból hangosabbnak hallottam és kisautósabbnak tűnt a futása is.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! A Baleno lehetőséget cseréltük egy Kia Rio-ra. Szóval most ez a 3 opció lett.
Ment mindenkinek a zöld pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!