Ember0 kérdése:
Bmw 318d menet közben leállt mi lehet a baj ?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lehet a baj ?60 as tempónál dombon felfele elkezdtem előzni egy kamiont amikor be értem elé 0 előjel nélkül leállt az autó épp el tudtam gurulni 1 kis földes részre ahol megálltam és kocsi azóta nem indul műszerfalon nincs hibára utaló jelzés üzemanyag szivattyúra tudok csak gondolni le bontottam ülést és fém fedelet úgy hallgatva kis vékony hangú búgást ad a szivattyú kínai OBD t rá kötve nem reagál kocsival pedig más kocsikkal jó a szerkezet sajnos elképzelésem sincs mit tudjak még megnézni. Kocsi (2002 318d) kocsi állapota nagyon jó nem a lerugott szét hajtott fajta vajon mi baj lehet ?2022. jan. 4. 14:20
11/16 anonim válasza:
10-es, köszi 😃 Minden bajt leszámítva szép, nagy és kényelmes 👌
12/16 anonim válasza:
valami jeladó lesz a hiba filléres cucc, ugyanez volt a volt főnököm kocsijában is, mondjuk az benzine 316i volt.
Szakszervízbe vigyed, ott megmondják a tutit!
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm tanácsokat mindet végig néztem végre sikerül kocsi agyába belátni ott 2 hibát ad ki izzítógyertya és immobilaser
2022. jan. 7. 10:06
14/16 krwkco válasza:
immobiliser-nek nincs hibalámpája a műszerfalon? Jelez valamit? Lehet, hogy a letárolt hibaüzenet csak valami régebbi egyszeri immo probléma maradéka?
Az izzítógyertya hiba, biztosan nem okozta azt, hogy az autó menet közben leálljon.
A kisnyomású üzemanyagszivattyút hallod?
15/16 krwkco válasza:
"A kisnyomású üzemanyagszivattyút hallod?"
Bocs, látom a kérdésben, hogy hallod.
16/16 A kérdező kommentje:
műszerfalon semmi hibalámpa nem ég sajnos
2022. jan. 7. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!