Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora az autód piaci értéke...

Mekkora az autód piaci értéke jelenleg?

Figyelt kérdés

Egy barátom szakdolgozatának megírásában segédkezem, így minden szavazat és komment nagy segítség.

Lízing, hitel van rajta?

Köszönöm szépen!

2022. jan. 3. 12:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Nehéz megítélni, mert nem követem napi szinten az árakat. Néha ha megnézem, megdöbbenek, hogy milyen drágák lettek a használt kocsik is.

Az egyiket 2018-ban vettem 7,5 millióért. Vigyázok rá, garázsban tartom, összesen 36e km-t mentem még vele. Garanciális, karcmentes, teljesen újszerű. Saccra azt mondanám, hogy kevéssel 5 millió alatt talán el lehetne adni amilyen árak vannak. Azért a 2-5 MFt-os ársávra szavaztam.

A másik autómat 2012-ban vettem akkor 6 évesen nagyon jó felszereltséggel, makulátlan állapotban 1,32M-ért. Ma is megvan, erre is vigyázok, annak ellenére hogy nem fiatal. Mindent megkap, semmit nem spórolok el tőle, szintén garázsban áll. Minden extra működik rajta, nem egy ütött-kopott autó. Idén már 16 éves és 305e km van már benne. Megsaccolni se tudom mennyit érhet a mai abnormális árak mellett. De két szavazatot úgysem adhatok le.

2022. jan. 3. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Ja, hitel, lízing egyiken sincs. Soha egy forint hitelem nem volt még, se autóra, se másra. 11-es voltam ismét.
2022. jan. 3. 16:09
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Ha zavar a lepontozás, akkor minek válaszolsz gyerekek óvodás szintű kérdéseire?

2022. jan. 3. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Dehogy zavar, csak szeretném megérteni mi zajlik ilyenkor a pontozó fejében.
2022. jan. 3. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Egy gyerek fejében mi zajlik? A jó isten se tudja.
2022. jan. 3. 16:18
 16/19 anonim ***** válasza:
5%

9. Nyilván az hogy ilyen barom kjérdésre miért kell válaszolni.

Egyedül a 2. válaszolt rá érdemben.

De mond már meg akkor hogy mi az értelme a kérdésnek és a válasznak is!!!

2022. jan. 3. 16:48
 17/19 A kérdező kommentje:

Megtippelni sem tudom az okát, hogy egy teljesen anonim, nem reprezentatív, bárminemű személyes adatot mellőző "felmérésből", miként csinál valaki önérzeti kérdést. Döbbenetes.

16-os, leírtam az okát, kérlek olvasd el!

Aki érdemben válaszolt és kérdésre, vagy szavazott, annak köszönöm szépen, sokat segítettetek!

2022. jan. 4. 08:54
 18/19 anonim ***** válasza:
36%
Olyan ritka típus, hogy Magyarországon semmi értéke nincs. Amerikában, vagy tőlünk nyugatabbra már van értéke. Ausztriában 1 millió körül mennek, én 100 ezerért vettem, de az eddig cserélt alkatrészekkel, munkadíj nélkül, hisz én csináltam mindent, eddig 700 ezerbe került nekem.🤷‍♂️
2022. jan. 4. 11:26
 19/19 anonim ***** válasza:
36%
1 millióért vettem de igazából csak 5-600e ftot ér. Hitel nincs KP ra vettem.
2022. jan. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!