Jogosítvány megszerzése rengeteg óra után?
Figyelt kérdés
85. óránál tartok vezetésben, 2 sikertelen forgalmin vagyok túl. Az órákon is folyamatosan hibázok még, parkolás kb 10-ből 1x sikerül önállóan.. sajnos nagy szükségem lenne arra, hogy megtanuljak vezetni, pedig amúgy legszívesebben sosem kezdtem volna el a jogsit. Volt màr valaki hasonlóan reménytelen helyzetben? Mi lett a vége? Feladtátok vagy csak sikerül? (Károgók kíméljenek, nem hatnak meg a: ha ennyire béna vagy, nincs szükséged jogsira kommentek)2022. jan. 3. 09:44
1/6 anonim válasza:
Mit gondolsz mi az oka, hogy pl nem megy a parkolás?
2/6 A kérdező kommentje:
Rettentően frusztrál az oktatóm valamiért a parkolásnál.. nincs vele különösebb baj, de néha olyanokat beszól, hogy elmegy a kedvem az egésztől. Olyankor mindig ideges leszek és teljesen szétcsúszok
2022. jan. 3. 10:02
3/6 anonim válasza:
Akkor mi a francért nem váltasz oktatót?
Ha már ennyit pénzt kidobtál az ablakon, igazán megtehetnéd hogy megpróbálod mással, ha a mostani frusztrál.
4/6 A kérdező kommentje:
A másik ami nem megy az a korrigálás. A megadott szempontokat figyelve simán beállok a helyre, de aztán mindig beleköt, hogy kicsit azért ferde,korrigáljunk. És az màr általában nem igen szokott menni, nem látom át magamban, hogy hogyan és merre is kéne korrigálni, hogy az jó legyen. (Leginkább merőleges parkolásokkal van a gond)
2022. jan. 3. 10:05
5/6 A kérdező kommentje:
Azért nem váltok, mert a 85. óránál valahol jogosan várná, hogy tudjak parkolni… egy türelmes ember egyébként, de én nagyon a szívemre veszem, ha valaki beszól.
2022. jan. 3. 10:07
6/6 anonim válasza:
30 orat vezettem le egy sz.ar oktatoval , kidobott penz volt. Fel ev kihagyas utan kezdtem ujra egy vegtelenul nyugodt ,kedves oktatoval. Osszesen 90 ora lett a vege , harmadik alkalommal lett meg. Viszont ! En azota nem vezetek. Egyszeruen felek egyedul az autoban. Szoval kedves kerdezo az egy dolog, hogy meg van a jogsi , de ami utana jon az a kemeny dio. Nekem valoszinuleg ez a sok ora szam + bukasok mar elore elrendeztek a sorsomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!