Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Projekt autó ötletek?

Projekt autó ötletek?

Figyelt kérdés

800ezer Forintig nézelődnék. Állapot nem igazán lényeg (egy bizonyos szintig) mivel szeretnék dolgozni rajta. Kitétel annyi, hogy benzines legyen, valamelyest izgalmas, és 21 évnél ne legyen fiatalabb. Meghajtás is mindegy, manuális legyen.

(Példa: ST200 celica, Corrado)

2021. dec. 31. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Mx5/mx3, régebbi prelude/civic/almera. Golf1, calibra, kadett.
2021. dec. 31. 00:24
 2/7 anonim válasza:
61%
Lada Niva, VW bogár, Yugo koral
2021. dec. 31. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Mit jelent neked az izgalmas? Ha sportosat szeretnél és nem MX5-öt, akkor Honda CR-X. Előnye, hogy könnyű hozzá alkatrészt szerezni.

Ha retróznál, akkor Bogár szerintem is jó döntés, esetleg Trabant, vagy kis polski.

2021. dec. 31. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem egy jó 6 hengeres E36 a neked való. Rengeteg hozzá a cucc, nagyon jó a motorja, hatsókerék, sperrdifi, igazi élményautó. Jól is néz ki, ha rendberakod.
2021. dec. 31. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Hobbi autót magadnak kell választani. Eleve el kellene dönteni mit akarsz, milyen formát, milyen erőt stb. Én a Corrado mellé odaraknám akkor már a Scirocco MKII-t, igaz, abból nincsenek túl erős darabok. Ha meg inkább coupe, akkor Calibra akár. De millió lehetőség van, GTI Golf-ok, Astra/Corsa GSI-k, de akár egy Polo G60 is tud meglepetéseket okozni.
2021. dec. 31. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Bogarat már néztem de sajnos túl drága lett az utóbbi időkben.

Jelenleg egy Polski-val készültem el, az kilőve :) Abból csak a power hiányzik.

#3- Az izgalmast nem tudom leírni, én például a kispolskit is élvezem (A motorja furán van jó hangja) de az egy másfajta izgalom mint pl. egy 540i.

Köszönöm a válaszokat, el is kezdtem nézelődni a Prelude/Cr-x/VW/Opel/Sierra vonalon. Mérlegelés most kezdődik.

2021. dec. 31. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Kaphatnánk képet a polákról?
2021. dec. 31. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!