Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlotok 1...

Milyen kocsit ajánlotok 1 millióért?

Figyelt kérdés
Minimum 2005-2006-os évjáratú kombit szeretnék. Nem kell annyira erősnek lennie mert viszonylag friss jogsis vagyok és amúgy sem akarok veretni. A lényeg hogy legyen megbízható és szép
2021. dec. 30. 15:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

5. Válaszoló, amit ír hagyd figyelmen kívül, ha nem akarsz szívni a rozsdával, ami minden mazda 6 érint, olyannyira, hogy alulról be lehet nyúlni az utastérbe.. Focus szintén rozsdára hajlamos, ebben mellesleg az 1.6 benzines 101le verzió egész jó, olajfogyasztás viszont előfordulhat.

Legjobban az astra h ajánlom, mert a futómű, hátsó híd, bölcső sokkal erősebb anyagból van, mint előbb említetteknél. Nem mellesleg rozsda se jellemző rá. Benzinesbe 1.6 116le a legstabilabb. Z16xer motorkód, ha jól rémlik.

2021. dec. 30. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Én visszalépnék egy generációt. Ennyiért eléggé bele lehet nyúlni, inkább pár évvel idősebb, a kínálat tetejéről. Astra G, Focus MKI, Golf IV, Passat B5, Octavia stb
2021. dec. 31. 12:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Az "állapotot veszünk, nem km óra állást" egy hülye keseskedők gyöngyétől való beszólás. Új autókat veszek ahogy nő a km romlik az állapot. Millió kilométerrel jó állapot? Szalonautó a tuti. 500.000-el pedig semmi sem lutri, hane egy széthjtott fos.
2022. jan. 1. 01:41
 14/15 anonim ***** válasza:
13. Az a "hülye" kereskedő, mégse mondott rosszat. Ugyanis, lehet jobb állapotban egy 150e km futott, mint egy olyan, amiben van 60e km, de olajat, fékfolyadékot, hűtőfolyadékot, váltóolajat stb még sose cseréltek benne. Kis hazánkban rengeteg ilyen van. Szereltem már olyan autót, amin még sose volt motor olaj cserélve, se olajszűrő, úgy hogy 5 éves autóról beszélünk. A többit nyilván gondolhatod mennyire lett cserélve. Ennyi idő alatt simán el tud kopni ez az. Küllemre ezt nem fogod látni, nyilván rozsda se lesz ennyi évesen.
2022. jan. 1. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:
14. Igazad van 13 vagyok.
2022. jan. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!