Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszik nektek ez az OLED lámpa?

Tetszik nektek ez az OLED lámpa?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 30. 12:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az after market lámpákat, meg van a helyük egy megfelelő builden, de nem az utcán ahol ez a legnagyobb “tuning” a kocsin meg a hibás méretű 19-es felni.

Viszont ez a lámpa konkrétan nem tetszik, nem szimpatikus a pikkely minta és nem egységes a fenti átmenetes résszel.

2021. dec. 30. 15:32
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
Rettenet gagyi.
2021. dec. 30. 16:27
 13/23 A kérdező kommentje:

Miért?

2021. dec. 30. 17:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hiába oled, bennem is nagyon bazári hatást kelt. A kevesebb itt is több. Egy egyszerűbb, letisztultabb, elegánsabb ledes lámpa szerintem szebb, ízlésesebb.
2021. dec. 30. 18:36
 15/23 A kérdező kommentje:

Na és ebben a pirosabb kivitelben jobb?

[link]

16:00-tól.

2021. dec. 30. 18:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Így még tán rosszabb.

Mondjuk eleve gagyi ez a futófényes index, igazából bármilyen autón látom totál elrontja az összképet.

2021. dec. 30. 19:12
 17/23 anonim ***** válasza:
93%

Na. Van jó OLED. Meg jó LED. A gyári. Azok szépek. Látszik hogy minőségi. Futófénnyel se lenne gond önmagában. Audi futófényei szerintem szépek. Tök jó. Nem láttam még olyan gyári megoldást, ami ne tetszene.

De ez a lámpa öcsém... OrdÍt róla, hogy gagyi. Erre nincs jobb szó. Ha ezt nem látod, nem tudok veled mit kezdeni :D. Bazári. Látszik, hogy köze nincs a gyári szép ledes lámpákhoz. Nem lehet nem észre venni, hogy nem oda való. Szinte látom magam előtt, hogy Aliexpressen 100$-ért árulják.

Egy-egy komolyabb autónál több százezres, akár milliós tétel a csúcs világÍtás (első fényszórókra gondolok) ami ultragigamegaokosled. Nyilván a lámpa a gyárnak nem ennyibe kerül, hanem mondjuj párszáz euró. De nyugodt lehetsz benne, hogy a gyáriak egy kicsit komolyabbak mint ez a szar amit linkeltél :D.

Szóval nem, nem az OLED meg a futófény a gagyi. Hanem konkrétan ez, amit linkeltél.

Ha erre is csak azt fogod Írni, hogy "de miért?" akkor nem tudok veled mit kezdeni.

2021. dec. 30. 22:13
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
#13 nézz rá a többi válaszra, rajtad kívül mindenkinek az a véleménye kínai bazári hatást kelt.
2021. dec. 31. 09:30
 19/23 A kérdező kommentje:
Mert nem tudják megvenni.
2021. dec. 31. 17:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Rendben xD Az régen baj ha ár kérdése egy after market lámpa…
2021. dec. 31. 20:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!