Sajnos megcsúsztam a jeges úton, átsodródtam a szembelévő sávba, és koccantam a szembejövő autóval, senkinek nem lett semmi baja, mégis elvették 2 hónapra a jogosítványom, jogosan?
Senki nem sérült, megállapították, hogy nem hajtottam gyorsan, be voltam kötve, nem fogyasztottam semmilyen tudatmódosító szert, téli gumi fent volt, nem volt még soha semmilyen szabálysértésem, mégis elvették a jogosítványom 2 hónapra, illetve 100.000 forint büntetést is fizetnem kell.
Jogos a jogosítvány elvétele?
(A közlekedés rendjének megsértése címszóval bűntettek meg)
tudod king kong miért nem tud olvasni a vak rendőr?
mert rendőr lol.
hidd el, jobban vezetek mint te sőt, még 6x annyit is keresek mint te, ha te autóbaleseteznél, mennél a bankba hitelért, én már holnap vehetnék egy olyan autót amire neked 10 év hitel se lenne elég te balfék.
Te már baleseteztél, én még nem.
Te veszélyeztetted mások életét, én meg nem.
Szóval szerintem felesleges itt játszani az agyad, nagymenő.
Mindenki aki okozott már halálos balesetet, úgy indult el, hogy Ő aztán - mindenkinél jobban - tud vezetni.
Egy kérdés:
Ha egy rokonodat ölné meg egy ilyen okoskodó fsz az utakon mint Te, akkor is menőznél, hogy már holnap tudsz venni másik autót?
Pont te okoskodsz, hogy te még nem csináltál semmit az utakon, se baleset, se veszélyeztetés, mert olyan faszagyerek vagy. Ezután meg leírod, hogy minden halálos balesetet okozó vezető úgy kezdte, hogy azt híreszteli Ő mindenkinél jobban vezet.
Kedves King Kong remélem nem találkozok veled az utakon :D
Én nem állítom, hogy bárkinél is jobban vezetnék, csak azt, hogy még nem bizonyítottam azt, hogy nem nekem való ez a sport.
A kérdező bizonyította.
Nyilván nem lesz mindenkiből baleset okozója, aki azt hiszi, hogy tud vezetni, ellenben mindenki aki okoz, azt hitte.
Tudod, "Minden bogár rovar de nem minden rovar bogár...".
Amúgy nyugi, jobban szeretem a tömegközlekedést, pláne ha jeges az út :)
Dzsoki, nem, önmagára sem lehet veszélyes. Ugyanúgy eljárást von maga után, ha nincs más érintett.
Hogy miért?
Mert lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!