Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki használ autóban hordozh...

Valaki használ autóban hordozható bluetooth hangszórót sima rádió helyett?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 00:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben volt valami gebasz a kocsiban a hangszórókkal, akkor egy pár hétig így volt megoldva a zene.
2021. dec. 29. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Volt nagyon rövid ideig, hogy jártam egy régi Swifttel, mert erősen megkotlott a sajátunk és sok idő volt a szerviz, hát vettem egy ilyet két hónapra járkálósnak. Nemhogy fejegység de még hangszóró sem volt benne, igazi full fapad literes ideges volt '94-ből.

Na, abban használtam, ráadásul úgy, hogy volt otthon 2db összeköthető JBL bluetooth hangszórónk, JBL Go. Kókány, de működő módon odaerősítettem őket az első ajtókra, adtam nekik tápot, és bumm, kész volt a hangrendszer, egyébként egészen okés volt, egy régi autó hangszóróinál jobbat szólt így szerintem. Bár az ezres háromhengeres Suzy motor zakatolását teljesen nem tudta elnyomni, meg a recsegő beltéri elemeket sem, de hát na, jó volt arra a rövid időre... azért utána nagy élmény volt visszaülni az újabb Harman/Kardonos autómba, az biztos.

2021. dec. 29. 11:49
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem el van romolva a rádió az autóban és nincs kedvem cserélni meg venni valami modernet, mert nem használnám ki. rövid utakat megyek. azért gondoltam arra, hogy zenét majd telefonról oldom meg ilyen kisebb hangszóróval.
2021. dec. 29. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha már van ilyen bluetooth hangszóród amit be tudsz rakni, akkor nyilván így olcsóbb.

Viszont kb 15 ezer forint egy valamire való fejegység amin van AUX, tehát tudsz telefonról is zenét rakni a kocsi hangszóróira.

Annál sokkal olcsóbban meg nem kapsz Bluetooth hangszórót sem, csak olyat ami alig jobb a semminél.

2021. dec. 29. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem találtam fejegyséhet ennyiért meg be is kéne szereltetmk
2021. dec. 30. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Beszerelni szerintem találsz könnyen akár havert is, nem egy nagy dolog, hacsak nem valami ősrégi autóba szeretnéd beletenni.

Nézd, itt van például ez az Orion:

[link]

Ez a legalja nagyjából, de már ebben is van AUX illetve USB-n keresztül megoldható zenelejátszás, és hacsak nem egy jó hangrendszer van az autódban, nagy eséllyel nem fog minőségromlást okozni hangzás terén sem.

De van itt még pár, a Somogyi Electronic (SAL) is elég belépő cuccokat gyárt, de azok sem feltétlen rosszak.

Mindenképp jobb hangzásod lesz, mint egy hasonló árú Bluetooth hangszóróval, az garantált, és hát mégiscsak ha van egy hangszóró az autódban, akkor az én meglátásom szerint jobb azt kihasználni, mint egy plusz eszközt berakni oda, amit rögzíteni is csak kókány módon lehet, és hacsak nem 20-30 között vagy drágábban nézel Bluetooth hangszórót, akkor a hangja is elég gyenge lesz.

2021. dec. 30. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiegészítem az előző kommentem: abban az Orionban még Bluetooth kihangosításra is van lehetőség, ami hasznos, de csodát ne várj tőle, egy ilyen fejegység mikrofonja sosem top, emelni kell a hangos hogy halljanak. De a semminél mindenképp jobb, és így vezeték nélkül is tudsz zenét lejátszani.
2021. dec. 30. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!